( (

Selçuklu Belediyesi İlkokulu,Adana Grup Bölge Halk Oyunlarına İddialı Hazırlanıyor

Kültür Sanat 26.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuklu Belediyesi İlkokulu,Adana Grup Bölge Halk Oyunlarına İddialı Hazırlanıyor

Ekipte çalışmalar grup birinciliği için aralıksız devam ediyor Türkiye Halk Oyunları Federasyonun faaliyet programında yer alan ve 16 Mart 2019 tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve kongre salonunda yapılan Konya İl birinciliği yarışmalarında Geleneksel Düzenlemeli Dal minikler kategorisinde Konya Birincisi olan Selçuklu Belediyesi İlkokulu Spor Kulübü Derneği Folklor takımı, Adana’da yapılacak olan bölge birinciliğinde Konya’yı temsil edecek. Ekip antrenör İrem Nur Şanlıtürk yönetiminde aralıksız sürdürülüyor. 27-28 Nisan 2019 tarihlerinde Adana’da yapılacak olan bölge grup müsabakalarında Konya’yı temsil edecek olan Selçuklu Belediyesi İlkokulu, bölge grup yarışlarına iddialı hazırlanıyor,  Kulüp Başkanı Gülüzar Erbaş, kurucu Üye, Meryem Korkmaz, Antrenör İrem Nur Şanlıtürk ve Kulüp sorumlusu Veli: Hasibe Sucu; ise Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz ise grup birinciliğini elde etmektir” dediler.

Ekipte çalışmalar grup birinciliği için aralıksız devam ediyor


Türkiye Halk Oyunları Federasyonun faaliyet programında yer alan ve 16 Mart 2019 tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve kongre salonunda yapılan Konya İl birinciliği yarışmalarında Geleneksel Düzenlemeli Dal minikler kategorisinde Konya Birincisi olan Selçuklu Belediyesi İlkokulu Spor Kulübü Derneği Folklor takımı, Adana’da yapılacak olan bölge birinciliğinde Konya’yı temsil edecek. Ekip antrenör İrem Nur Şanlıtürk yönetiminde aralıksız sürdürülüyor.
27-28 Nisan 2019 tarihlerinde Adana’da yapılacak olan bölge grup müsabakalarında Konya’yı temsil edecek olan Selçuklu Belediyesi İlkokulu, bölge grup yarışlarına iddialı hazırlanıyor, 
Kulüp Başkanı Gülüzar Erbaş, kurucu Üye, Meryem Korkmaz, Antrenör İrem Nur Şanlıtürk ve Kulüp sorumlusu Veli: Hasibe Sucu; ise Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz ise grup birinciliğini elde etmektir” dediler.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (