( (

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Berat Kandili Tüm Sıkıntılardan Beraat Edeceğimiz Günlere Vesile Olsun”

Gündem 06.04.2020 - 17:22, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Berat Kandili Tüm Sıkıntılardan Beraat Edeceğimiz Günlere Vesile Olsun”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Berat Kandili sebebiyle yayınladığı mesajda: “ Bir kez daha Berat gecesine kavuşmanın şükrü ve mutluluğu içersindeyiz.  Berat kelime anlamında da olduğu gibi bağışlanma, arınma , ceza veya sorumluluktan kurtulma manalarını taşımaktadır. Ramazan ayının müjdecisi olan ve bu manevi atmosfere bizleri iyice hazırlayan Berat Kandilini bizler de bol bol af dileyerek ve dua ederek değerlendirmeliyiz.” dedi. İslam alemi olarak önlemler sebebiyle camilerde toplu olarak ibadet ve dua edilemediği bu günlerde tüm müslümanların dualarda buluşabileceğini söyleyen Başkan Pekyatırmacı : “Bu salgının tüm dünyadan temizlenmesi için dua ve niyazlarda bulunacağız ülkemizde ve dünyada Covid 19 virüs salgını nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyoruz. İslam Alemi olarak Berat Gecesinde hem günahlarımızın affı için hem de insanlığın kurtuluşu için Rabbimize dua edeceğiz. Allah dualarımızı kabul eylesin ve bu mübarek Berat gecesi tüm insanlığın bu salgından kurtuluşuna vesile olsun. Son olarak tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Berat Kandilini kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”diyerek sözlerini tamamladı. 
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Berat Kandili sebebiyle yayınladığı mesajda: “ Bir kez daha Berat gecesine kavuşmanın şükrü ve mutluluğu içersindeyiz.  Berat kelime anlamında da olduğu gibi bağışlanma, arınma , ceza veya sorumluluktan kurtulma manalarını taşımaktadır. Ramazan ayının müjdecisi olan ve bu manevi atmosfere bizleri iyice hazırlayan Berat Kandilini bizler de bol bol af dileyerek ve dua ederek değerlendirmeliyiz.” dedi.

İslam alemi olarak önlemler sebebiyle camilerde toplu olarak ibadet ve dua edilemediği bu günlerde tüm müslümanların dualarda buluşabileceğini söyleyen Başkan Pekyatırmacı : “Bu salgının tüm dünyadan temizlenmesi için dua ve niyazlarda bulunacağız ülkemizde ve dünyada Covid 19 virüs salgını nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyoruz. İslam Alemi olarak Berat Gecesinde hem günahlarımızın affı için hem de insanlığın kurtuluşu için Rabbimize dua edeceğiz. Allah dualarımızı kabul eylesin ve bu mübarek Berat gecesi tüm insanlığın bu salgından kurtuluşuna vesile olsun. Son olarak tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Berat Kandilini kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”diyerek sözlerini tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (