( (

Selçuk Üniversitesi’nden Öğrenci Bilgilerini Özel Yurtlarla Paylaşımı Yönünde Açıklama

Eğitim 18.09.2019 - 11:36, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuk Üniversitesi’nden Öğrenci Bilgilerini Özel Yurtlarla Paylaşımı Yönünde Açıklama

Selçuk Üniversitesi olarak, hiç bir öğrencimizin bilgisi herhangi bir kişi, kurum ve kuruluşla paylaşılmamıştır.
Selçuk Üniversitesinden yapılan açıklama şu şekilde... Bazı kişiler sosyal medya hesaplarında ve internet haber sitelerinde Selçuk Üniversitesi’nin öğrenci bilgilerini özel yurtlarla paylaştığı yönünde gerçek olmayan paylaşımlar yaparak tezvirat üretmektedirler. Hiç bir öğrencimizin bilgisi herhangi bir kişi, kurum ve kuruluşla paylaşılmamıştır. Konya’da yasal izin alarak faaliyet gösteren yurtlardan ücretini ödeyenler adına üniversitemize ait vasıtalarla öğrencilerimize sadece bilgi notu gönderilmektedir. Bu uygulamadan da çok sayıda yurt yararlanmıştır. Bu tür haberlerle neyi elde etmek istedikleri tam olarak anlaşılmayan kişi ya da kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…                                                                                                                                               Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü
Selçuk Üniversitesi olarak, hiç bir öğrencimizin bilgisi herhangi bir kişi, kurum ve kuruluşla paylaşılmamıştır.

Selçuk Üniversitesinden yapılan açıklama şu şekilde...

Bazı kişiler sosyal medya hesaplarında ve internet haber sitelerinde Selçuk Üniversitesi’nin öğrenci bilgilerini özel yurtlarla paylaştığı yönünde gerçek olmayan paylaşımlar yaparak tezvirat üretmektedirler. Hiç bir öğrencimizin bilgisi herhangi bir kişi, kurum ve kuruluşla paylaşılmamıştır. Konya’da yasal izin alarak faaliyet gösteren yurtlardan ücretini ödeyenler adına üniversitemize ait vasıtalarla öğrencilerimize sadece bilgi notu gönderilmektedir. Bu uygulamadan da çok sayıda yurt yararlanmıştır. Bu tür haberlerle neyi elde etmek istedikleri tam olarak anlaşılmayan kişi ya da kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

 

                                                                                                                                            Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (