( (

Selçuk Üniversitesi'nden

Gündem 01.10.2019 - 08:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuk Üniversitesi'nden

Sellçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde sehven yapılan kıyafet yönetmeliği yazısı hakkında açıklama yapıldı
     Selçuk Üniversitesi'nden yapılan açıklama şu şekilde...      Üniversitemiz Turizm Fakültesi personeli hakkında öğrencilerden gelen şikâyetler üzerine, fakülte sekreteri tarafından personelin öğrencilere yardımcı olmaları ve işlerini kolaylaştırmaları için fakülte personeline bir yazı yazılmıştır. Bu yazıda sehven eski kıyafet yönetmeliğine atıfta bulunulmuştur. Fakülte sekreteri kısa bir süre sonra yapılan hatayı fark etmiş ve yazıyı geri çekmiştir. Aynı gün geri çekilmiş olan bu yazı gerekçe gösterilerek “Selçuk Üniversitesi’nde 28 Şubat’a özlem duyan sekreter var” söylemi ile kamuoyunda olumsuz bir algı oluşturma girişimleri üzüntü vericidir ve art niyetlidir.      Konuyla ilgili şahıslar hakkında Rektörlüğümüzce inceleme başlatılmış olup kamuoyuna saygıyla duyururuz.     Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü  
Sellçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde sehven yapılan kıyafet yönetmeliği yazısı hakkında açıklama yapıldı

     Selçuk Üniversitesi'nden yapılan açıklama şu şekilde...

     Üniversitemiz Turizm Fakültesi personeli hakkında öğrencilerden gelen şikâyetler üzerine, fakülte sekreteri tarafından personelin öğrencilere yardımcı olmaları ve işlerini kolaylaştırmaları için fakülte personeline bir yazı yazılmıştır. Bu yazıda sehven eski kıyafet yönetmeliğine atıfta bulunulmuştur. Fakülte sekreteri kısa bir süre sonra yapılan hatayı fark etmiş ve yazıyı geri çekmiştir. Aynı gün geri çekilmiş olan bu yazı gerekçe gösterilerek “Selçuk Üniversitesi’nde 28 Şubat’a özlem duyan sekreter var” söylemi ile kamuoyunda olumsuz bir algı oluşturma girişimleri üzüntü vericidir ve art niyetlidir.

     Konuyla ilgili şahıslar hakkında Rektörlüğümüzce inceleme başlatılmış olup kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

 

Selçuk Üniversitesi

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (