( (

Selçuk Özdağ: Erken Seçim Kaçınılmaz

(Medyaradikal) - medyaradikal.com | 04.11.2020 - 22:40, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuk Özdağ: Erken Seçim Kaçınılmaz

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Trabzon'da basınla biraraya geldiği toplantıda hükümetin bu ülke şartlarında 2023'e kadar dayanmasının mümkün olmadığını ifade ederek erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Trabzon'da basınla biraraya geldiği toplantıda hükümetin bu ülke şartlarında 2023'e kadar dayanmasının mümkün olmadığını ifade ederek erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanlığı yönetiminde basın toplantısı gerçekleştirildi.Partinin Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın da katıldığı toplantıda Yomra ilçe başkanı olarak atanan Ayhan Gümrükçü’ye rozeti takıldı. Toplantıda ev sahipliği yapan İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Trabzon'da tüm ilçelerde örgütlenmeyi sürdürdüklerini ifade ederek çok yakında teşkilat yapılanmasını tamamlayacaklarını söyledi. 71 ilde 450 ilçede örgütlendiklerini ifade eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ise yaptığı konuşmada, geriye kalan 10 ili de Ocak ayına kadar tamamlayacaklarını ifade etti. Türkiye'nin özellikle ekonomik anlamda artık tıkandığını ve erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Özdağ, erken seçime gidilmesi gerektiğine vurgu yaptı. BAŞKANLIK SİSTEMİ ZARAR VERMİŞTİR Başkanlık sisteminin Türkiye'ye zarar verdiğini belirten Özdağ, "Cumhurbaşkanlığı sistemi Türk siyasi hayatın dokusuna, bizim kültürel yapımıza, siyasi geçmişimize uygun değil. Bu sistem böyle devam etmemeli, ettirmemeli. Hep birlikte bu sistemi sorgulamalıyız. Türkiye büyük bir devlet, Türkiye bin yıllık bir devlet ve 100 yıllık Cumhuriyet'tir. Çok büyük imkanlara sahiptir ve bu imkanları kullanamayan bir yönetim tarafından yönetilmektedir. Şeffaflık yok, hiç bir kurum hesap vermiyor artık. Başkanlık sisteminde sayıştay görevini yapamıyor, bakanlıkların müfettişleri artık çekiniyorlar. Özellikle 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'de demokrasi rafa kaldırılmak istenmektedir. Hukukun üstünlüğü askıya alınmak istenmiştir. FETÖ de bahane edilmiştir. Dünyanın en karanlık örgütlerinden bir tanesidir ancak bahane edilerek Türkiye'de muhalefeti susturmaya çalışmışlardır. Bizleri tehdit ettiler, biz bu tehditlere pabuç bırakmadık. Bütün arkadaşlarımızı tehdit ettiler" dedi.   TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKLER Erken seçimin kaçınılmaz olduğunu ifade eden Özdağ, "Tıpış tıpış gidecekler, bu ekonomik krizi kaldıramazlar, bu kamplaşmayı daha fazla yaşatamazlar. Türkiye'de Cumhurbaşkanı sadece bir partinin Cumhurbaşkanı. Sayın Cumhurbaşkanı depremde dahi siyaset yapıyor. Camilerde siyaset yapıyor. Bu tükenmişliğin işaretidir. Erken seçim olacaktır. Bunlar sandığa da gitmezler diyorlar. Milletin git dediğine kimse kal diyemez. Ne cuntacılar, ne medya... Sandık gelecek ve bunlar gidecek. Türkiye'yi kötü yönetiyorlar demiyorum, yönetemiyorlar diyorum. Yönetemezler. Artık bir şey üretemezler, onlara da iyilik yapıyorum. Erken seçime gidin , sizi de kurtaralım bu sıkıntıdan" dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Trabzon'da basınla biraraya geldiği toplantıda hükümetin bu ülke şartlarında 2023'e kadar dayanmasının mümkün olmadığını ifade ederek erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk ÖzdağTrabzon'da basınla biraraya geldiği toplantıda hükümetin bu ülke şartlarında 2023'e kadar dayanmasının mümkün olmadığını ifade ederek erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanlığı yönetiminde basın toplantısı gerçekleştirildi.Partinin Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın da katıldığı toplantıda Yomra ilçe başkanı olarak atanan Ayhan Gümrükçü’ye rozeti takıldı.

Toplantıda ev sahipliği yapan İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Trabzon'da tüm ilçelerde örgütlenmeyi sürdürdüklerini ifade ederek çok yakında teşkilat yapılanmasını tamamlayacaklarını söyledi.

71 ilde 450 ilçede örgütlendiklerini ifade eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ise yaptığı konuşmada, geriye kalan 10 ili de Ocak ayına kadar tamamlayacaklarını ifade etti.

Türkiye'nin özellikle ekonomik anlamda artık tıkandığını ve erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Özdağ, erken seçime gidilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

BAŞKANLIK SİSTEMİ ZARAR VERMİŞTİR

Başkanlık sisteminin Türkiye'ye zarar verdiğini belirten Özdağ, "Cumhurbaşkanlığı sistemi Türk siyasi hayatın dokusuna, bizim kültürel yapımıza, siyasi geçmişimize uygun değil. Bu sistem böyle devam etmemeli, ettirmemeli. Hep birlikte bu sistemi sorgulamalıyız. Türkiye büyük bir devlet, Türkiye bin yıllık bir devlet ve 100 yıllık Cumhuriyet'tir. Çok büyük imkanlara sahiptir ve bu imkanları kullanamayan bir yönetim tarafından yönetilmektedir. Şeffaflık yok, hiç bir kurum hesap vermiyor artık. Başkanlık sisteminde sayıştay görevini yapamıyor, bakanlıkların müfettişleri artık çekiniyorlar. Özellikle 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'de demokrasi rafa kaldırılmak istenmektedir. Hukukun üstünlüğü askıya alınmak istenmiştir. FETÖ de bahane edilmiştir. Dünyanın en karanlık örgütlerinden bir tanesidir ancak bahane edilerek Türkiye'de muhalefeti susturmaya çalışmışlardır. Bizleri tehdit ettiler, biz bu tehditlere pabuç bırakmadık. Bütün arkadaşlarımızı tehdit ettiler" dedi.  

TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKLER

Erken seçimin kaçınılmaz olduğunu ifade eden Özdağ, "Tıpış tıpış gidecekler, bu ekonomik krizi kaldıramazlar, bu kamplaşmayı daha fazla yaşatamazlar. Türkiye'de Cumhurbaşkanı sadece bir partinin Cumhurbaşkanı. Sayın Cumhurbaşkanı depremde dahi siyaset yapıyor. Camilerde siyaset yapıyor. Bu tükenmişliğin işaretidir. Erken seçim olacaktır. Bunlar sandığa da gitmezler diyorlar. Milletin git dediğine kimse kal diyemez. Ne cuntacılar, ne medya... Sandık gelecek ve bunlar gidecek. Türkiye'yi kötü yönetiyorlar demiyorum, yönetemiyorlar diyorum. Yönetemezler. Artık bir şey üretemezler, onlara da iyilik yapıyorum. Erken seçime gidin , sizi de kurtaralım bu sıkıntıdan" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (