( (

Şehit Aileleri Derneği'inden Başkan Akkaya Ziyaret

Bölge 16.09.2019 - 12:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şehit Aileleri Derneği'inden Başkan Akkaya Ziyaret

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, Akşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İsmail İnce ve şehit yakınları Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, " Konya Şehit Aileleri Derneği olarak Akşehir Belediye Başkanımız Salih Akkaya'nın daveti üzerine Akşehir'in Kültür ve doğal harikalarını görme imkanı bulduk. Başkanımız sağolsun her zaman şehit ailelerinin yanında ve destekçisi. Kıymetli başkanımıza başta Konya Şehit Aileleri Derneği ve Şehit yakınlarına göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ise Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve Akşehir Şehit ve Gazileri Başkanı İsmail Akkaya’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, Akşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İsmail İnce ve şehit yakınları Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, " Konya Şehit Aileleri Derneği olarak Akşehir Belediye Başkanımız Salih Akkaya'nın daveti üzerine Akşehir'in Kültür ve doğal harikalarını görme imkanı bulduk. Başkanımız sağolsun her zaman şehit ailelerinin yanında ve destekçisi. Kıymetli başkanımıza başta Konya Şehit Aileleri Derneği ve Şehit yakınlarına göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz" ifadelerini kullandı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ise Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve Akşehir Şehit ve Gazileri Başkanı İsmail Akkaya’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (