( (

Saydam: “Duvarları Yıkacağız”

Siyaset 17.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Saydam: “Duvarları Yıkacağız”

Vatandaşımızın ilgi ve alakasından çok memnunuz. İnşallah Konya ve Meram tekrar Milli Görüş Belediyeciliğine kavuşacaktır” dedi. Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatıyla birlikte çarşı esnafını ziyaret eden Saydam ‘’Belediye halka hizmet için vardır. Yıllardır yapılmayan, ertelenen hizmetlerin kişi veya kişiler için bir gecede yapıldığını biliyoruz. Buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. Hizmette mahalle, bölge, şahıs gözetmeksizin adil ve dengeli olacağız. Herkesin derdi ile dertleneceğiz, halkımız ile bütünleşeceğiz. Vatandaşın ne derdi olursa olsun bu bizim görevimiz değil demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz’’ dedi. Bu seçimin çok farklı bir şekilde sonuçlanacağını ve sürprizlere açık olduğunu belirten Saydam; “Vatandaşımızın Saadet Partisi’ne ve kendilerine olan ilgiden memnun olduğunu, geçtiğimiz dönemde sadece asli belediyecilik hizmetleri yapılmadığı gibi ayrıca vatandaşımızın dertleri de dinlenmemiş, ilgilenilmemiş, vatandaşla belediye arasına adeta duvar örülmüş, inşallah bu duvarları yıkacağız’ diye konuştu.

Vatandaşımızın ilgi ve alakasından çok memnunuz. İnşallah Konya ve Meram tekrar Milli Görüş Belediyeciliğine kavuşacaktır” dedi.


Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatıyla birlikte çarşı esnafını ziyaret eden Saydam ‘’Belediye halka hizmet için vardır. Yıllardır yapılmayan, ertelenen hizmetlerin kişi veya kişiler için bir gecede yapıldığını biliyoruz. Buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. Hizmette mahalle, bölge, şahıs gözetmeksizin adil ve dengeli olacağız. Herkesin derdi ile dertleneceğiz, halkımız ile bütünleşeceğiz. Vatandaşın ne derdi olursa olsun bu bizim görevimiz değil demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz’’ dedi.


Bu seçimin çok farklı bir şekilde sonuçlanacağını ve sürprizlere açık olduğunu belirten Saydam; “Vatandaşımızın Saadet Partisi’ne ve kendilerine olan ilgiden memnun olduğunu, geçtiğimiz dönemde sadece asli belediyecilik hizmetleri yapılmadığı gibi ayrıca vatandaşımızın dertleri de dinlenmemiş, ilgilenilmemiş, vatandaşla belediye arasına adeta duvar örülmüş, inşallah bu duvarları yıkacağız’ diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (