( (

Savıcı Ailesinin Mutlu Günü

Yaşam 19.11.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Savıcı Ailesinin Mutlu Günü

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde Savıcı ve Küçükezberci ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları ile sevenleri ve genç çiftin ortak arkadaşları da yanlız bırakmadı Genç çift, "En mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz dedi. Bizler de İpekyolumedya ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diler. Savıcı ve Küçükezberci ailelerini de tebrik ederiz.
Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde Savıcı ve Küçükezberci ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları ile sevenleri ve genç çiftin ortak arkadaşları da yanlız bırakmadı


Genç çift, "En mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz dedi.


Bizler de İpekyolumedya ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diler. Savıcı ve Küçükezberci ailelerini de tebrik ederiz.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (