( (

Savcı’nın Acı Günü

Yaşam 06.03.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Savcı’nın Acı Günü

Konya İl Genel Meclisinde dört dönem üst üste Meram ve Selçuklu İl Genel Meclisi Üyeliği görevlerinde bulunan işadamı Süleyman Savcı’nın babası Rahim Savcı (82), geçirdiği akciğer rahatsızlığı sonucu tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Savcı’nın cenazesi Hatıp Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hatıp aile mezarlığına defnedildi.  Cenazeye, Ankara Vali Yardımcısı İrfan Kenanoğlu, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, eski Konya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdüssettar Yarar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, 19. ve 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasiler, eski İl Özel İdaresi çalışanları, gazete sahipleri, dost ve akrabaları ile ailenin yakınları katıldı. Cenazeye katılanlara yemek ikramında bulunuldu.

Konya İl Genel Meclisinde dört dönem üst üste Meram ve Selçuklu İl Genel Meclisi Üyeliği görevlerinde bulunan işadamı Süleyman Savcı’nın babası Rahim Savcı (82), geçirdiği akciğer rahatsızlığı sonucu tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Savcı’nın cenazesi Hatıp Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hatıp aile mezarlığına defnedildi.


 Cenazeye, Ankara Vali Yardımcısı İrfan Kenanoğlu, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, eski Konya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdüssettar Yarar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, 19. ve 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasiler, eski İl Özel İdaresi çalışanları, gazete sahipleri, dost ve akrabaları ile ailenin yakınları katıldı. Cenazeye katılanlara yemek ikramında bulunuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (