( (

Sanayi Esnafına Maske

Bölge 16.04.2020 - 10:28, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Sanayi Esnafına Maske

Seydişehir Belediyesi, koronavirüs (KOVİD-19) ile mücadelede kapsamında etkin bir çalışma yürütüyor.
Bir yandan dezenfekte çalışmalarını yürüten Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  bir yandan da vatandaşları koruyucu önlemleri almaları konusunda uyarıyor.   Başkan  Tutal, çalışmalar kapsamında Yeni Oto Sanayi esnafına maske dağıttı.   Başkan Tutal;"bu zor günleri el ele vererek, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek atlatacağız. Koronavirüs tedbirleri konusunda yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Çalışmalar kapsamında iş kolunuzun yoğunluğu nedeni ile  ihtiyacınıza  cevap verecek maske dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Tabi bu salgında kişisel hijyen, koruyucu ekipman ve sosyal mesafe oldukça önemli. Esnafımıza bu konuda uyarılarımızı da yaptık. Unutmayalım ki bu bir süreç. Alınan tedbirlere uyar, kendimizi izole edersek hastalığın  büyümesinin önüne geçeriz. Bu nedenle kendimiz ve sevdiklerimiz için tedbirlere uyalım, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım” şeklinde konuştu.   Türkiye de  görülen ilk korona virüs vakasının ardından ilçede gerekli bütün önlemleri aldıklarını belirten Başkan Tutal;" Cadde ve sokaklarımızda  ilaçlama ve temizlik, halkımıza ve esnafımıza ücretsiz maske dağıtımı, bazı noktalara dezenfekte ünitelerinin yerleştirilmesi gibi denetim ve uyarı çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Bu kapsamda hemşehrilerimizin yoğun olduğu pazar yerlerimizde  ve çok sayıda kişi ile muhatap olan siz sanayi sitesindeki esnaflarımıza salgına karşı korunmalarını sağlamak için maske dağıtıyoruz. Bu sıkıntıyı  sosyal mesafe kurallarına uyarak ve gerekli tedbirleri alarak hep birlikte kısa sürede aşacağımıza inanıyorum” dedi.
Seydişehir Belediyesi, koronavirüs (KOVİD-19) ile mücadelede kapsamında etkin bir çalışma yürütüyor.

Bir yandan dezenfekte çalışmalarını yürüten Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  bir yandan da vatandaşları koruyucu önlemleri almaları konusunda uyarıyor.

 

Başkan  Tutal, çalışmalar kapsamında Yeni Oto Sanayi esnafına maske dağıttı.

 

Başkan Tutal;"bu zor günleri el ele vererek, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek atlatacağız. Koronavirüs tedbirleri konusunda yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Çalışmalar kapsamında iş kolunuzun yoğunluğu nedeni ile  ihtiyacınıza  cevap verecek maske dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Tabi bu salgında kişisel hijyen, koruyucu ekipman ve sosyal mesafe oldukça önemli. Esnafımıza bu konuda uyarılarımızı da yaptık. Unutmayalım ki bu bir süreç. Alınan tedbirlere uyar, kendimizi izole edersek hastalığın  büyümesinin önüne geçeriz. Bu nedenle kendimiz ve sevdiklerimiz için tedbirlere uyalım, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım” şeklinde konuştu.

 

Türkiye de  görülen ilk korona virüs vakasının ardından ilçede gerekli bütün önlemleri aldıklarını belirten Başkan Tutal;" Cadde ve sokaklarımızda  ilaçlama ve temizlik, halkımıza ve esnafımıza ücretsiz maske dağıtımı, bazı noktalara dezenfekte ünitelerinin yerleştirilmesi gibi denetim ve uyarı çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.

Bu kapsamda hemşehrilerimizin yoğun olduğu pazar yerlerimizde  ve çok sayıda kişi ile muhatap olan siz sanayi sitesindeki esnaflarımıza salgına karşı korunmalarını sağlamak için maske dağıtıyoruz. Bu sıkıntıyı  sosyal mesafe kurallarına uyarak ve gerekli tedbirleri alarak hep birlikte kısa sürede aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (