( (

Şampiyonlardan Ziyaret

Bölge 19.02.2020 - 18:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şampiyonlardan Ziyaret

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu futbolcuları şampiyonluk kupasını Başkan Tutal'la birlikte kaldırdı.
2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Okullar arası Küçükler Erkek Futbol İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı. 10 Aralık 2019 - 13 Şubat 2020 tarihleri arasında Dumlupınar Sahasında oynanan Futbol Küçükler Erkek Müsabakalarına 29 okuldan 406 sporcu katıldı. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu futbol takımı yenilgisiz Konya Şampiyonu oldu. Mahmut Esat Ortaokulu'nun kültürel ve sosyal faaliyetler noktasındaki başarısının takdir ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ilçeden çıkan bir takımın Konya'da şampiyon olması küçümsenemez. Gözlerinize baktığım zaman gözleriniz ateşler saçıyor. Ama şunu unutmayacağız. Başarılı olduk zirveye geldik diye kendimizi bırakmak yok. Bu güzel başarıyı devam ettirmek gerekiyor. Ben bizleri Konya'da temsil ederek şampiyon olduğunuz için teşekkür ediyorum. Ayrıca bundan sonraki bölge ve Türkiye Şampiyonası için başarılar diliyorum" dedi. Okul yıllarında kendisinin de futbolla ilgilendiğini sol bek olarak sahada top koşturduğunu kaydeden Başkan Tutal, Konya şampiyonu miniklerle ve antrenörleri ile bol bol sohbet ederek şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı.
Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu futbolcuları şampiyonluk kupasını Başkan Tutal'la birlikte kaldırdı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Okullar arası Küçükler Erkek Futbol İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.

10 Aralık 2019 - 13 Şubat 2020 tarihleri arasında Dumlupınar Sahasında oynanan Futbol Küçükler Erkek Müsabakalarına 29 okuldan 406 sporcu katıldı.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu futbol takımı yenilgisiz Konya Şampiyonu oldu.

Mahmut Esat Ortaokulu'nun kültürel ve sosyal faaliyetler noktasındaki başarısının takdir ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ilçeden çıkan bir takımın Konya'da şampiyon olması küçümsenemez. Gözlerinize baktığım zaman gözleriniz ateşler saçıyor. Ama şunu unutmayacağız. Başarılı olduk zirveye geldik diye kendimizi bırakmak yok. Bu güzel başarıyı devam ettirmek gerekiyor. Ben bizleri Konya'da temsil ederek şampiyon olduğunuz için teşekkür ediyorum. Ayrıca bundan sonraki bölge ve Türkiye Şampiyonası için başarılar diliyorum" dedi.

Okul yıllarında kendisinin de futbolla ilgilendiğini sol bek olarak sahada top koşturduğunu kaydeden Başkan Tutal, Konya şampiyonu miniklerle ve antrenörleri ile bol bol sohbet ederek şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (