( (

Şampiyonlar, Madalyalarıyla Meram Belediye Meclisinde

Spor 04.07.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şampiyonlar, Madalyalarıyla Meram Belediye Meclisinde

 Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Sporcularımız büyük başarılara imza atıyorlar. Biz de onları gönülden desteklemeye devam ediyoruz” dedi. Fransa’da düzenlenen Bedensel Engelliler Avrupa Halter Şampiyonası’nda derece elde ederek ülkemizi gururlandıran Meram Belediyesporlu sporcular, madalyaları ile birlikte Meram Belediye Meclis Toplantısı’na katıldılar. Sporcuları meclise tanıtan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Avrupa Halter Şampiyonasında 50 kilogramda podyuma çıkan Nazmiye Muratlı 111 kilogram kaldırarak şampiyon olurken, yine 67 kilogramda yarışan Sibel Çam ise kaldırdığı 110 kilogramla birinci olmaya hak kazandı. Bir diğer isim Besra Duman şampiyonada rekora imza attı. 55 kilogramda yarışan Meram Belediyesporlu Duman, 114 kilogram kaldırarak büyüklerde ikinci, gençlerde ise birinci oldu. Sporcumuz Yasemin Ceylan da Dubai’deki karşılaşmalarda şampiyonluk elde ederek bizleri gururlandırdı. Meram Belediyesporlu sporcularımız büyük başarılara imza atıyorlar. Biz de onları gönülden desteklemeye devam ediyoruz. Yöneticilerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Sporcular da verdikleri destekten dolayı Meram Belediye Meclisi’ne ve Başkan Toru’ya teşekkür ederlerken daha büyük başarılara imza atmak istediklerini belirttiler.   

 Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Sporcularımız büyük başarılara imza atıyorlar. Biz de onları gönülden desteklemeye devam ediyoruz” dedi.


Fransa’da düzenlenen Bedensel Engelliler Avrupa Halter Şampiyonası’nda derece elde ederek ülkemizi gururlandıran Meram Belediyesporlu sporcular, madalyaları ile birlikte Meram Belediye Meclis Toplantısı’na katıldılar.


Sporcuları meclise tanıtan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Avrupa Halter Şampiyonasında 50 kilogramda podyuma çıkan Nazmiye Muratlı 111 kilogram kaldırarak şampiyon olurken, yine 67 kilogramda yarışan Sibel Çam ise kaldırdığı 110 kilogramla birinci olmaya hak kazandı. Bir diğer isim Besra Duman şampiyonada rekora imza attı. 55 kilogramda yarışan Meram Belediyesporlu Duman, 114 kilogram kaldırarak büyüklerde ikinci, gençlerde ise birinci oldu. Sporcumuz Yasemin Ceylan da Dubai’deki karşılaşmalarda şampiyonluk elde ederek bizleri gururlandırdı. Meram Belediyesporlu sporcularımız büyük başarılara imza atıyorlar. Biz de onları gönülden desteklemeye devam ediyoruz. Yöneticilerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.


Sporcular da verdikleri destekten dolayı Meram Belediye Meclisi’ne ve Başkan Toru’ya teşekkür ederlerken daha büyük başarılara imza atmak istediklerini belirttiler. 


 




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (