( (

Sami Kaya, Meram Ziraat Odası Başkan Adayı

13.04.2022 - 12:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Sami Kaya, Meram Ziraat Odası Başkan Adayı

Sami Kaya, Meramda Vefa ve Tarımda Birlik Grubunun verdiği iftarda, Merkez Meram Ziraat Odasına başkan adayı olduğunu açıkladı.
İftar programına Meramda Vefa Tarımda Birlik Grubu üyeleri, çiftçiler, oda başkanları, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir ve mahalle muhtarlarıyla davetliler katıldı.     Aşçıoğlu Harun Usta düğün salonundaki iftarda konuşan Meram’da Vefa ve Tarımda Birlik Grubu’nun Merkez Meram Ziraat Odası Başkan Adayı olduğunu açıklayan Sami Kaya, “Meram’da Vefa Tarımda Birlik Grubu olarak düzenlediğimiz iftar programında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.  Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed ( S.A.V ), asırlar öncesinden bugüne bize ışık tutarak ve yol göstererek ‘Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır’ diyerek buyurmuşlardır. Bizlerde bu anlamlı emri muhataplığında inanmış gönül insanı dostlarımızla bir araya gelerek, Meram’da Vefa Tarımda Birlik Grubunu kurduk. Hedefimize ulaşmak için çıktığımız bu yolda taşıyıcı kolonlarımızdan birisi Birlik ruhu iken, diğeri de Vefa duygusudur. Vefa yani, sözüne sadık olmakta birlik olmak kadar önemlidir. Yine sevgili peygamberimiz bir hadisinde, ‘Ahde vefa göstermeyenin ise dini yoktur’ demiştir.  Bizler aynı topraklarda doğmuş,  aynı topraklarda terlemiş aynı topraklardan rızkını temin etmiş aynı topraklarda secdeye kapanmış bu toprakların çocuklarıyız. Bu topraklara ve bu toprakların insanlarına olan vefa borcumuzu ödemeliyiz. Biz inanıyoruz ki birlik ve Vefa milletin tarlasıdır. Bizler gönül tarlamıza birlik ve vefa ekeceğiz ki kalıcı dostluklar kardeşlikler filizlensin. Değerli dostlarım bugün ramazan ayının manevi mutluluğu içinde birlikteyiz. Ülke olarak zor günlerden geçtik halada bazı sıkıntılarımız devam ediyor, inanıyorum ki birlikte olursak,  geçmişte olduğu gibi bugünde aşamayacağımız hiç bir engel yoktur. Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun dilerken, Merkez Meram Ziraat Odası Başkan adaylığımı Meram’da Vefa Tarımda Birlik Grubu adına açıklıyorum” dedi.
Sami Kaya, Meramda Vefa ve Tarımda Birlik Grubunun verdiği iftarda, Merkez Meram Ziraat Odasına başkan adayı olduğunu açıkladı.

İftar programına Meramda Vefa Tarımda Birlik Grubu üyeleri, çiftçiler, oda başkanları, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir ve mahalle muhtarlarıyla davetliler katıldı.  

 

Aşçıoğlu Harun Usta düğün salonundaki iftarda konuşan Meram’da Vefa ve Tarımda Birlik Grubu’nun Merkez Meram Ziraat Odası Başkan Adayı olduğunu açıklayan Sami Kaya, “Meram’da Vefa Tarımda Birlik Grubu olarak düzenlediğimiz iftar programında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.  Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed ( S.A.V ), asırlar öncesinden bugüne bize ışık tutarak ve yol göstererek ‘Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır’ diyerek buyurmuşlardır. Bizlerde bu anlamlı emri muhataplığında inanmış gönül insanı dostlarımızla bir araya gelerek, Meram’da Vefa Tarımda Birlik Grubunu kurduk. Hedefimize ulaşmak için çıktığımız bu yolda taşıyıcı kolonlarımızdan birisi Birlik ruhu iken, diğeri de Vefa duygusudur. Vefa yani, sözüne sadık olmakta birlik olmak kadar önemlidir. Yine sevgili peygamberimiz bir hadisinde, ‘Ahde vefa göstermeyenin ise dini yoktur’ demiştir.  Bizler aynı topraklarda doğmuş,  aynı topraklarda terlemiş aynı topraklardan rızkını temin etmiş aynı topraklarda secdeye kapanmış bu toprakların çocuklarıyız. Bu topraklara ve bu toprakların insanlarına olan vefa borcumuzu ödemeliyiz. Biz inanıyoruz ki birlik ve Vefa milletin tarlasıdır. Bizler gönül tarlamıza birlik ve vefa ekeceğiz ki kalıcı dostluklar kardeşlikler filizlensin. Değerli dostlarım bugün ramazan ayının manevi mutluluğu içinde birlikteyiz. Ülke olarak zor günlerden geçtik halada bazı sıkıntılarımız devam ediyor, inanıyorum ki birlikte olursak,  geçmişte olduğu gibi bugünde aşamayacağımız hiç bir engel yoktur. Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun dilerken, Merkez Meram Ziraat Odası Başkan adaylığımı Meram’da Vefa Tarımda Birlik Grubu adına açıklıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (