( (

Şair Üresin'den Akşehir'e Vefa

Kültür Sanat 14.04.2022 - 14:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şair Üresin'den Akşehir'e Vefa

Eğitimci, şair Ahmet Üresin'in Akşehir’den Geçtim adlı 13.şiir kitabı yayımlandı.
1968-1971 yılları arasında Akşehir Öğretmen Okulunda  öğrenim gören Eğitimci Şair Ahmet Üresin'in Akşehir’den  Geçtim   adlı kitabı nisan  ayının ilk haftasında  Çimke  yayınları arasından yayımlanmış olup 64 sayfadır. Kitap üç bölümden oluşmakta, birinci bölüm Akşehir ve çevresi ile ilgili şiirler, ikinci bölüm Akşehir İlk öğretmen Okulu ile ilgi şiirler ve üçüncü bölümde ise bitirmiş olduğu  3-E sınıfı ile ilgili şiirlerden oluşmaktadır. Aslen Konya Bozkır doğumlu olan Eğitimci Şair Ahmet Üresin'in şiirleri ulusal olarak yayın yapmakta olan birçok edebiyat dergisi ve gazetelerde yayımlanmış olup bugüne kadar   Bir Şiir Gibi, Selam Olsun, Beyaz Kuş, Gül Kurusu Akşamlar, Güneşe Tutunmak, Aya Tutunmak, Gökyüzünün Öteki Yüzü , Bozkır’da Bir Dere Var, Bozkır Dereli Şair ve Yazarlar, Aşk 29 Harftir,  Bozkır Bozkır Derler, Şiire Tutunmak   adlı  12 şiir kitabı çıkarmış olup son eseri olan  Akşehir’den Geçtim adlı şiir kitabında ise  Akşehir'den gözlemlerini ve okul hatıralarından kesitlere yer vermiştir.
Eğitimci, şair Ahmet Üresin'in Akşehir’den Geçtim adlı 13.şiir kitabı yayımlandı.

1968-1971 yılları arasında Akşehir Öğretmen Okulunda  öğrenim gören Eğitimci Şair Ahmet Üresin'in Akşehir’den  Geçtim   adlı kitabı nisan  ayının ilk haftasında  Çimke  yayınları arasından yayımlanmış olup 64 sayfadır. Kitap üç bölümden oluşmakta, birinci bölüm Akşehir ve çevresi ile ilgili şiirler, ikinci bölüm Akşehir İlk öğretmen Okulu ile ilgi şiirler ve üçüncü bölümde ise bitirmiş olduğu  3-E sınıfı ile ilgili şiirlerden oluşmaktadır.

Aslen Konya Bozkır doğumlu olan Eğitimci Şair Ahmet Üresin'in şiirleri ulusal olarak yayın yapmakta olan birçok edebiyat dergisi ve gazetelerde yayımlanmış olup bugüne kadar   Bir Şiir Gibi, Selam Olsun, Beyaz Kuş, Gül Kurusu Akşamlar, Güneşe Tutunmak, Aya Tutunmak, Gökyüzünün Öteki Yüzü , Bozkır’da Bir Dere Var, Bozkır Dereli Şair ve Yazarlar, Aşk 29 Harftir,  Bozkır Bozkır Derler, Şiire Tutunmak   adlı  12 şiir kitabı çıkarmış olup son eseri olan  Akşehir’den Geçtim adlı şiir kitabında ise  Akşehir'den gözlemlerini ve okul hatıralarından kesitlere yer vermiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (