( (

Şahbaz Ve Haykır Ailelerinin Mutlu Günü

Yaşam 03.02.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şahbaz Ve Haykır Ailelerinin Mutlu Günü

Ayşegül ve Hasan Çiftinin nikahını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı kıyarken, nikah şahitliklerini de AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ve AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca yaptı. Evlilik cüzdanı gelin hanıma veren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Gençlerimizin mutluluğu daim olsun.  Aileleri tebrik ediyorum. Evlenen çiftimizin hayırlı evlatlar yetiştirmelerini Cenab-ı Allahtan niyaz ederiz” dedi. Şahbaz ve Haykır aileleri düğüne katılan aile yakınlarına, dostlarına ve davetliler geleneksel Konya etli pilavı ikram ettiler.

Ayşegül ve Hasan Çiftinin nikahını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı kıyarken, nikah şahitliklerini de AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ve AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca yaptı.


Evlilik cüzdanı gelin hanıma veren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Gençlerimizin mutluluğu daim olsun.  Aileleri tebrik ediyorum. Evlenen çiftimizin hayırlı evlatlar yetiştirmelerini Cenab-ı Allahtan niyaz ederiz” dedi.


Şahbaz ve Haykır aileleri düğüne katılan aile yakınlarına, dostlarına ve davetliler geleneksel Konya etli pilavı ikram ettiler.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (