( (

Sabah Namazında Tüm Camilerde Fetih Suresi Okundu

Gündem 11.10.2019 - 17:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Sabah Namazında Tüm Camilerde Fetih Suresi Okundu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Seyidharun Cami ve diğer camilerde sabah namazı sonrası Fetih suresi okundu.
Türk Silahlı Kuvvetleri Fırat'ın doğusuna yönelik,Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı başlattı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, harekat boyunca 81 il 90 bin camide sabah namazlarında Fetih suresi okunacağını ve Mehmetçik'in muzaffer olması için dua edileceğini açıkladı.Yapılan açıklama sonrasında Seydişehir'de de ilçe merkezi ve tüm camilerde  aynı uygulamaya başlandı. Kaymakam Aydın Erdoğan,Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Müftüsü Adem Bebek sabah namazını cami cemaati ile birlikte kıldı. Kılınan sabah namazı sonrasında namaz sonrası Fetih süresi okunarak Mehmetçikler için dua edildi.Namaz sonrası Belediye tarafından ikramda bulunuldu.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Seyidharun Cami ve diğer camilerde sabah namazı sonrası Fetih suresi okundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri Fırat'ın doğusuna yönelik,Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı başlattı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, harekat boyunca 81 il 90 bin camide sabah namazlarında Fetih suresi okunacağını ve Mehmetçik'in muzaffer olması için dua edileceğini açıkladı.Yapılan açıklama sonrasında Seydişehir'de de ilçe merkezi ve tüm camilerde  aynı uygulamaya başlandı.

Kaymakam Aydın Erdoğan,Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Müftüsü Adem Bebek sabah namazını cami cemaati ile birlikte kıldı. Kılınan sabah namazı sonrasında namaz sonrası Fetih süresi okunarak Mehmetçikler için dua edildi.Namaz sonrası Belediye tarafından ikramda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (