( (

Saadet Selçukluya Ziyaret

Bölge 20.11.2020 - 15:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Saadet Selçukluya Ziyaret

6. Olağan Kongresini Tamamlayan SAADET PARTİSİ Selçuklu İlçe Teşkilatı Hayırlı Olsun Ziyaretleri Almaya Başladı.
Bu kapsamda DEVA Partisi Selçuklu ilçe Başkanı Av. Selman Uçar beraberinde Yardımcıları  Av. Sultan Ayrancı ve Mustafa Sayı ile Ziyarette Bulundular. Av. Selman Uçar SAADET Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Seçilen Lütfi ÇELİK ’e Hayırlı Olsun ve Başarı Dileklerinde bulundu. Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi ÇELİK Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti İfade Ederek, Bütün Partilerin Mütemadiyen Böyle Bir Araya Gelerek, Ülkemiz ve Özelinde Selçuklu İlçemiz ile ilgili Meseleleri Mütalaa Edilmesi Gerektiğine Vurgu Yaptı. Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi ÇELİK Ayrı ten Bu Tür Ziyaretlerin Birlik ve Beraberlik İçin Fevkalade Önem Taşıdığını Belirtti. Ziyarette Türkiye de başta Ekonomi olmak üzere, Genel meseleler Konuşuldu. Selçuklu İlçesinin Problemleri ve İlçe İçin Yapılması Gereken Projeler Hakkında Fikir Alışverişinde Bulunuldu.    
6. Olağan Kongresini Tamamlayan SAADET PARTİSİ Selçuklu İlçe Teşkilatı Hayırlı Olsun Ziyaretleri Almaya Başladı.

Bu kapsamda DEVA Partisi Selçuklu ilçe Başkanı Av. Selman Uçar beraberinde Yardımcıları 

Av. Sultan Ayrancı ve Mustafa Sayı ile Ziyarette Bulundular.

Av. Selman Uçar SAADET Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Seçilen Lütfi ÇELİK ’e Hayırlı Olsun ve Başarı Dileklerinde bulundu.

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi ÇELİK Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti İfade Ederek,

Bütün Partilerin Mütemadiyen Böyle Bir Araya Gelerek, Ülkemiz ve Özelinde Selçuklu İlçemiz ile ilgili Meseleleri Mütalaa Edilmesi Gerektiğine Vurgu Yaptı.

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi ÇELİK Ayrı ten Bu Tür Ziyaretlerin Birlik ve Beraberlik İçin Fevkalade Önem Taşıdığını Belirtti.

Ziyarette Türkiye de başta Ekonomi olmak üzere, Genel meseleler Konuşuldu. Selçuklu İlçesinin Problemleri ve İlçe İçin Yapılması Gereken Projeler Hakkında Fikir Alışverişinde Bulunuldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (