( (

Saadet Konya’dan Anadolu Gençlik Derneği’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Siyaset 10.09.2019 - 21:15, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Saadet Konya’dan Anadolu Gençlik Derneği’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin SAYDAM, İl Başkan Yardımcıları İsmail AYDİLEK ve İsmail Hakkı BACAK ile İl Gençlik Kolları Başkanı Esat ERGENER Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanlığı görevine getirilen Ceylani KILIÇ’ı makamında ziyaret etti.
6 yıldır AGD başkanlığını yürüten Mehmet PARLAK’tan görevi devralan Ceylani KILIÇ, eski başkan Mehmet Parlak Bey'e teşekkür ederek, yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı olarak şuurlu bir gençliğin yetişmesi için birçok farklı alanda Konya’da hizmet vermeye çalıştıklarını ifade etti. Yeni eğitim-öğretim yılının bugün başladığına da dikkat çeken Kılıç, bu öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek ortaöğrenim olsun, üniversite olsun, çalışan gençlik olsun, milli ve manevî bir neslin yetişmesi için tüm gayretleri ile çalışacaklarını belirtti. Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını, bu ziyaretlerin kendilerine ayrıca bir güç ve motivasyon sağladığını bundan dolayı da müteşekkir olduklarını belirtti. Ziyaret esnasında yeni görevinde başarı dileklerini ileterek sözlerine başlayan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin SAYDAM, “Rahmetli Cennetmekân Erbakan Hocamız Milli Gençlik Vakfını ve Anadolu Gençlik Derneğini kurarken ÖNCE AHLAK ve MANEVİYAT şuuruyla yetiştirilecek olan bir gençlik yetiştirilmesi üzerine temel atmıştı. Bugün geldiğimiz noktada, Anadolu Gençlik Derneğimiz bu düstura uygun olarak aynı istikamet üzere çalışmaya devam ediyor ve her geçen yıl daha da geliştirerek, farklı çalışmalarla gençlerimize ulaşmaya ve onları yetiştirmeye gayret ediyor. Biz buna şahidiz. Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylardan da anlaşılacağı üzere, bugün ülkemizin ihtiyacı tank, top, tüfek, yol, hastane vs. olabilir. Evet, bütün bunlara ihtiyacımız var. Ancak bunlardan daha önce bunları milletimizin menfaatine yerli yerinde kullanacak, çalmayacak, çırpmayacak, İMANLI, İNANÇLI, AHLAKLI, ÖRNEK BİR NESLE ihtiyacımız olduğu aşikârdır. Dolayısıyla, bu hedefler doğrultusunda çalışmaya devam eden Anadolu Gençlik Derneğimize ve Şube Başkanlığı görevini devralan Ceylani KILIÇ Bey'e  başarılar diliyoruz. Allah muvaffak etsin. Şehrimiz için hayırlı olsun” dedi.
Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin SAYDAM, İl Başkan Yardımcıları İsmail AYDİLEK ve İsmail Hakkı BACAK ile İl Gençlik Kolları Başkanı Esat ERGENER Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanlığı görevine getirilen Ceylani KILIÇ’ı makamında ziyaret etti.

6 yıldır AGD başkanlığını yürüten Mehmet PARLAK’tan görevi devralan Ceylani KILIÇ, eski başkan Mehmet Parlak Bey'e teşekkür ederek, yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı olarak şuurlu bir gençliğin yetişmesi için birçok farklı alanda Konya’da hizmet vermeye çalıştıklarını ifade etti. Yeni eğitim-öğretim yılının bugün başladığına da dikkat çeken Kılıç, bu öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek ortaöğrenim olsun, üniversite olsun, çalışan gençlik olsun, milli ve manevî bir neslin yetişmesi için tüm gayretleri ile çalışacaklarını belirtti. Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını, bu ziyaretlerin kendilerine ayrıca bir güç ve motivasyon sağladığını bundan dolayı da müteşekkir olduklarını belirtti.

Ziyaret esnasında yeni görevinde başarı dileklerini ileterek sözlerine başlayan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin SAYDAM, “Rahmetli Cennetmekân Erbakan Hocamız Milli Gençlik Vakfını ve Anadolu Gençlik Derneğini kurarken ÖNCE AHLAK ve MANEVİYAT şuuruyla yetiştirilecek olan bir gençlik yetiştirilmesi üzerine temel atmıştı. Bugün geldiğimiz noktada, Anadolu Gençlik Derneğimiz bu düstura uygun olarak aynı istikamet üzere çalışmaya devam ediyor ve her geçen yıl daha da geliştirerek, farklı çalışmalarla gençlerimize ulaşmaya ve onları yetiştirmeye gayret ediyor. Biz buna şahidiz. Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylardan da anlaşılacağı üzere, bugün ülkemizin ihtiyacı tank, top, tüfek, yol, hastane vs. olabilir. Evet, bütün bunlara ihtiyacımız var. Ancak bunlardan daha önce bunları milletimizin menfaatine yerli yerinde kullanacak, çalmayacak, çırpmayacak, İMANLI, İNANÇLI, AHLAKLI, ÖRNEK BİR NESLE ihtiyacımız olduğu aşikârdır. Dolayısıyla, bu hedefler doğrultusunda çalışmaya devam eden Anadolu Gençlik Derneğimize ve Şube Başkanlığı görevini devralan Ceylani KILIÇ Bey'e  başarılar diliyoruz. Allah muvaffak etsin. Şehrimiz için hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (