( (

Ruslar Bu Sene de Tatillerini Antalya’da Yapacak!

Turizm 24.05.2020 - 19:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ruslar Bu Sene de Tatillerini Antalya’da Yapacak!

Covid 19 yüzünden bu yıl her Rus’un ideali olan ‘ömründe bir defa ölmeden Antalya’da tatil yapmak’ hayali kısıtlanacak
Rus Turizm Seyahat Acentesi Müdürü Natalia Baranov, 2020 turizm sezonunda Rusların tatil yapmada birinci tercihinin yine Türkiye’de birinci sırada olacağını söyledi. Ancak Covid 19 yüzünden bu yıl her Rus’un ideali olan ‘ömründe bir defa ölmeden Antalya’da tatil yapmak’ hayali kısıtlanacak. DÜNYADA 40 ÜLKEDE TATIL YAPıYORLAR Rusların yeni Karona virüsü(Covıd 19) korunma tedbirleri kapsamında bu sene tatil programlarının 15 Temmuz sonrası başlayacağını belirten Baranov, ”Ruslar dünyada 40 ülkede tatil yapıyor. Covıd 19 pandemiyle mücadelede kapsamında Dünya Sağlık Örgütü(DSÖ) belirlediği tatil yapma kriterlerine uygun hijyen kurallarını yan ve yerine getiren ülkelerin destinasyonları tercih edecektir. AÇıK BÜFE OLMAYACAK Bu bağlamda Antalya, Alanya, Kemer, Manavgat, Kundu, Side ve Kızılağaç bölgesindeki açık olacak olan konaklama tesislerinin yüzde 100′ ü DSÖ’nün belirlediği Covıd 19 izalasyonunda hizmet veriyor. DSÖ’nün kriterlerine göre sosyal mesafe kuralı 2 metre, otel restoranlarında Ruslar sevmese açık büfe olmayacak, garsonlar mesafe kuralına uygun yerleştirilen masalara servis yapacak. RUS TURISTIN ISTEĞINE UYGUN OTELLER Covid 19 bu sene her Rus’un ömründe bir defa ölmeden Antalya’da tatil yapma hayali kısıtlanacak. Korunma tedbirleri kapsamında Ruslar için tatil için ayırdıkları tatil bütçeleri geçen seneye göre yüzde 15 artış olacak. Rusların tatil yapmada birinci tercihleri Türkiye’de Antalya’da Rus turist konsentipine uygun tatil hizmeti veren oteller olacak. Bu bağlamda Alanya Avsallar, Okurcalar, Mahmutar, İncekum, Cikcikli, Türkler, Kızılağaç, Gündoğdu, Çolaklı, Belek, Kundu ve Kemer ağırlıklı olacak. İkinci sıra ülke ise Yunanistan ve Adalar olacak. diye konuştu. RUSLAR YEMEK YEMEDE BIRAZ DAHA AVRUPALILAŞACAK Rus turizm uzmanı Vedat Özçelik, bu sezon Rusların tatil anlayışının kristalize olacağını söyledi. Ruslar bu sezon tatil maliyetleri artacak eline 250-350 ABD doları kapan Antalya’ya tatile gelemeyeceğini kaydetti. Özçelik, ” Rusların otellerde açık büfede yemek almada masayı doldurup sonrada yemeyip çöpe dökülmesi, büfeden meyve ve tatlı alıp odalarına çıkarması kaldıkları çok kirli bırakması otellerden alınan en fazla şikayetler arasındaydı. Bu sezon bu tip tatil yapma anlayışını yıkacaktır. Ruslar tatil yapma anlayışı bu sene Covıd 19’la biraz daha Avrupalaşacak. Buna en hazır yerde Kuzey Avrupa’ya en yakın St Petersburg.”ifadesinde bulundu. ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
Covid 19 yüzünden bu yıl her Rus’un ideali olan ‘ömründe bir defa ölmeden Antalya’da tatil yapmak’ hayali kısıtlanacak

Rus Turizm Seyahat Acentesi Müdürü Natalia Baranov, 2020 turizm sezonunda Rusların tatil yapmada birinci tercihinin yine Türkiye’de birinci sırada olacağını söyledi. Ancak Covid 19 yüzünden bu yıl her Rus’un ideali olan ‘ömründe bir defa ölmeden Antalya’da tatil yapmak’ hayali kısıtlanacak.

DÜNYADA 40 ÜLKEDE TATIL YAPıYORLAR
Rusların yeni Karona virüsü(Covıd 19) korunma tedbirleri kapsamında bu sene tatil programlarının 15 Temmuz sonrası başlayacağını belirten Baranov, ”Ruslar dünyada 40 ülkede tatil yapıyor. Covıd 19 pandemiyle mücadelede kapsamında Dünya Sağlık Örgütü(DSÖ) belirlediği tatil yapma kriterlerine uygun hijyen kurallarını yan ve yerine getiren ülkelerin destinasyonları tercih edecektir.

AÇıK BÜFE OLMAYACAK
Bu bağlamda Antalya, Alanya, Kemer, Manavgat, Kundu, Side ve Kızılağaç bölgesindeki açık olacak olan konaklama tesislerinin yüzde 100′ ü DSÖ’nün belirlediği Covıd 19 izalasyonunda hizmet veriyor. DSÖ’nün kriterlerine göre sosyal mesafe kuralı 2 metre, otel restoranlarında Ruslar sevmese açık büfe olmayacak, garsonlar mesafe kuralına uygun yerleştirilen masalara servis yapacak.

RUS TURISTIN ISTEĞINE UYGUN OTELLER
Covid 19 bu sene her Rus’un ömründe bir defa ölmeden Antalya’da tatil yapma hayali kısıtlanacak. Korunma tedbirleri kapsamında Ruslar için tatil için ayırdıkları tatil bütçeleri geçen seneye göre yüzde 15 artış olacak. Rusların tatil yapmada birinci tercihleri Türkiye’de Antalya’da Rus turist konsentipine uygun tatil hizmeti veren oteller olacak. Bu bağlamda Alanya Avsallar, Okurcalar, Mahmutar, İncekum, Cikcikli, Türkler, Kızılağaç, Gündoğdu, Çolaklı, Belek, Kundu ve Kemer ağırlıklı olacak. İkinci sıra ülke ise Yunanistan ve Adalar olacak. diye konuştu.

RUSLAR YEMEK YEMEDE BIRAZ DAHA AVRUPALILAŞACAK
Rus turizm uzmanı Vedat Özçelik, bu sezon Rusların tatil anlayışının kristalize olacağını söyledi. Ruslar bu sezon tatil maliyetleri artacak eline 250-350 ABD doları kapan Antalya’ya tatile gelemeyeceğini kaydetti. Özçelik, ” Rusların otellerde açık büfede yemek almada masayı doldurup sonrada yemeyip çöpe dökülmesi, büfeden meyve ve tatlı alıp odalarına çıkarması kaldıkları çok kirli bırakması otellerden alınan en fazla şikayetler arasındaydı. Bu sezon bu tip tatil yapma anlayışını yıkacaktır. Ruslar tatil yapma anlayışı bu sene Covıd 19’la biraz daha Avrupalaşacak. Buna en hazır yerde Kuzey Avrupa’ya en yakın St Petersburg.”ifadesinde bulundu.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (