( (

Rus Turizmci: Türkiye Rus Turistlere Temmuz Ayı Ortalarında Açılır

Turizm 25.04.2020 - 21:05, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Rus Turizmci: Türkiye Rus Turistlere Temmuz Ayı Ortalarında Açılır

Rusya Turizmciler Birliği Başkan Yardımcısı Yuriy Barzıkin, Türkiye ve Yunanistan’ın önümüzdeki temmuz ayının ortalarında kapılarını Rus turistlere açabileceklerini öngördü
 Rusya Turizmciler Birliği Başkan Yardımcısı Yuriy Barzıkin, Türkiye ve Yunanistan’ın önümüzdeki temmuz ayının ortalarında kapılarını Rus turistlere açabileceklerini öngördü. Moskova haber ajansına konuşan Barzıkin, Türkiye ve Yunanistan gibi tatil ülkelerinin temmuzun ortalarında kapılarını Rus turistlere açabileceklerini söyledi. Türkiye ve Yunanistan’ın epidemiyolojik ortamın normalleşmesi durumunda kısıtlamaları kaldıracaklarına dikkat çeken Barzıkin, bu iki tatil ülkesinin yabancılara ve özellikle de Rus turistlere kapılarını açacak ilk ülkeler arasında yer alacaklarını öngördü. Daha önce Türkiye’deki turizm sezonunun, uzmanların değerlendirmesi doğrultusunda salgın eğrisi düşüşe geçtikten sonra mayıs ayında kademeli olarak açılabileceği açıklanmıştı. Bununla birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, salgın sonrasında turizm sektörü için Kovid-19 güvenliği ve hijyen standartları bakımından tüm dünyaya örnek olabilecek sertifikasyon sürecinin başlatılacağını belirtmişti.  
Rusya Turizmciler Birliği Başkan Yardımcısı Yuriy Barzıkin, Türkiye ve Yunanistan’ın önümüzdeki temmuz ayının ortalarında kapılarını Rus turistlere açabileceklerini öngördü
 Rusya Turizmciler Birliği Başkan Yardımcısı Yuriy Barzıkin, Türkiye ve Yunanistan’ın önümüzdeki temmuz ayının ortalarında kapılarını Rus turistlere açabileceklerini öngördü.

Moskova haber ajansına konuşan Barzıkin, Türkiye ve Yunanistan gibi tatil ülkelerinin temmuzun ortalarında kapılarını Rus turistlere açabileceklerini söyledi.

Türkiye ve Yunanistan’ın epidemiyolojik ortamın normalleşmesi durumunda kısıtlamaları kaldıracaklarına dikkat çeken Barzıkin, bu iki tatil ülkesinin yabancılara ve özellikle de Rus turistlere kapılarını açacak ilk ülkeler arasında yer alacaklarını öngördü.

Daha önce Türkiye’deki turizm sezonunun, uzmanların değerlendirmesi doğrultusunda salgın eğrisi düşüşe geçtikten sonra mayıs ayında kademeli olarak açılabileceği açıklanmıştı.

Bununla birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, salgın sonrasında turizm sektörü için Kovid-19 güvenliği ve hijyen standartları bakımından tüm dünyaya örnek olabilecek sertifikasyon sürecinin başlatılacağını belirtmişti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (