( (

Rektörler, KTÜN’de Buluştu

Eğitim 25.02.2020 - 12:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Rektörler, KTÜN’de Buluştu

Konya’daki üniversite rektörlerinin aylık olarak düzenlediği istişare toplantısı, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik’in ev sahipliğinde gerçekleşti.
Rektörlük VIP Salonunda düzenlenen toplantıya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ile Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş katıldı.   Toplantıda, üniversiteler ve üniversitelerin yürüttüğü projelere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.   Rektör Özçelik ve beraberindeki rektörler, toplantı sonrasında, Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binasını gezdi.
Konya’daki üniversite rektörlerinin aylık olarak düzenlediği istişare toplantısı, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Rektörlük VIP Salonunda düzenlenen toplantıya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ile Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş katıldı.

 

Toplantıda, üniversiteler ve üniversitelerin yürüttüğü projelere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Rektör Özçelik ve beraberindeki rektörler, toplantı sonrasında, Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binasını gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (