( (

Rektör Zorlu ASKON’da Konuştu

İş Dünyası 08.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Rektör Zorlu ASKON’da Konuştu

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Mızırak ve Prof. Dr. Oğuz Doğan ASKON Konya Şubesi’nin misafiri oldu. ASKON Konya Şube binasındaki söyleşiye ASKON yönetimi ve çok sayıda işadamı katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Necmettin Erbakan Üniversitesi yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Bugün Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Mızırak ve Prof. Dr. Oğuz Doğan hocalarımız misafirimiz. Böylesine özel bir üniversite ile ASKON olarak her zaman işbirliğine hazırız. Üniversite-Sanayi işbirliğini ASKON olarak hep önemsedik. Kıymetli Rektörümüz sayın Cem Zorlu’da bu anlamda bizlere çok özel fikirler veriyor. Kendileri ile projeler üretip, nitelikli elaman yetiştirip ülkemizi ileriye taşıma adına adımlar atacağız. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi. ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu da, ASKON’un lokomotif STK’lardan olduğunu belirterek, “ASKON Konya şubemize davetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ASKON’un çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şehir adına önemli çalışmalar yapılıyor. Özellikle iş dünyasına rehber olarak projelere şahit olduk. Bu anlamda üniversite-sanayi işbirliği ile birlikte projeler üretmeyi arzuluyoruz. Bu çok önemli bir konu. Türkiye’nin yerli üretimde istediği seviyeye ulaşma noktasında bizler de elimizi taşın altına koyacağız. Şehrimizi ve ülkemizi birlikte kalkındıracağız. Ülkemizin geleceğe yürümesinde her bir ferdin görevi var. Görevimizi en iyi şekilde yapım ülkemizi ileriye taşıyacağız” dedi. Etkinlik soru cevap ile devam etti. Etkinliğin sonunda Rektör Cem Zorlu’ya hediye takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Mızırak ve Prof. Dr. Oğuz Doğan ASKON Konya Şubesi’nin misafiri oldu. ASKON Konya Şube binasındaki söyleşiye ASKON yönetimi ve çok sayıda işadamı katıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Necmettin Erbakan Üniversitesi yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Bugün Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Mızırak ve Prof. Dr. Oğuz Doğan hocalarımız misafirimiz. Böylesine özel bir üniversite ile ASKON olarak her zaman işbirliğine hazırız. Üniversite-Sanayi işbirliğini ASKON olarak hep önemsedik. Kıymetli Rektörümüz sayın Cem Zorlu’da bu anlamda bizlere çok özel fikirler veriyor. Kendileri ile projeler üretip, nitelikli elaman yetiştirip ülkemizi ileriye taşıma adına adımlar atacağız. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.


ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ


Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu da, ASKON’un lokomotif STK’lardan olduğunu belirterek, “ASKON Konya şubemize davetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ASKON’un çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şehir adına önemli çalışmalar yapılıyor. Özellikle iş dünyasına rehber olarak projelere şahit olduk. Bu anlamda üniversite-sanayi işbirliği ile birlikte projeler üretmeyi arzuluyoruz. Bu çok önemli bir konu. Türkiye’nin yerli üretimde istediği seviyeye ulaşma noktasında bizler de elimizi taşın altına koyacağız. Şehrimizi ve ülkemizi birlikte kalkındıracağız. Ülkemizin geleceğe yürümesinde her bir ferdin görevi var. Görevimizi en iyi şekilde yapım ülkemizi ileriye taşıyacağız” dedi. Etkinlik soru cevap ile devam etti. Etkinliğin sonunda Rektör Cem Zorlu’ya hediye takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (