( (

Rasyonel’de, Kitlesel Başarı Yüksek

Eğitim 16.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Rasyonel’de, Kitlesel Başarı Yüksek

18 yıldır dershanecilik hizmeti veren Rasyonel Özel Öğretim Merkezi Müdürü Aydın Tunç YSK’ de öğrencilerinin başarılarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Konya’da 18 Yıl önce dershanecilikle başladığımız eğitim hizmetimize özel okul sektöründe de devam etmekteyiz. Rasyonel Özel Eğitim merkezimizdeki başarılı öğrencilerimizin yüzde 80’ni Türkiye’nin değişik üniversitelerine yerleşti.  Bu yılki YSK’ deki başarımız bireysel ve akademik olarak yüzde 95’şe ulaştı. Bugün YKS’ de başarılı olan öğrencilerimizle bir araya gelerek, onların başarılarını kutladık. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlarken, emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum” dedi. YSK’ deki Başarımız Konya Adına Sevindiricidir YSK’ deki başarının Konya adına sevindirici bir gelişme olduğuna da değinen Aydın Tunç, “Rasyonel Özel Öğretim merkezimizin YSK’ deki bireysel ve akademik başarısı, bizler ve Konya adına sevindiricidir.  Ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıyacak öğrencileri yetiştirmek en büyük gayemiz oldu. Bugüne kadar verdiğimiz eğitim hizmeti ve öğrencilerimizin başarılarıyla Konya’da eğitimin kalitesinin artmasına katkı yaptığımız inancı içindeyiz. Bundan sonra hedefimiz, tecrübeli ve deneyimli öğretmen kadromuzla ülkemizin geleceğine yön verecek nesiller yetiştirmektir. Velilerimizin bizlere emanet ettiği en kıymetli varlığımız öğrencilerimizin beyni hür, fikri hür, kendi kararını kendi verebilen, vatanına, milletine ve ailesine faydalı bireyler olarak yetişmesi için tüm kadromuzla gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Konya’nın YSK’ deki başarısının yükselmesi ve öğrencilerimizin sınavlarda başarılı olabilmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.    

18 yıldır dershanecilik hizmeti veren Rasyonel Özel Öğretim Merkezi Müdürü Aydın Tunç YSK’ de öğrencilerinin başarılarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Konya’da 18 Yıl önce dershanecilikle başladığımız eğitim hizmetimize özel okul sektöründe de devam etmekteyiz. Rasyonel Özel Eğitim merkezimizdeki başarılı öğrencilerimizin yüzde 80’ni Türkiye’nin değişik üniversitelerine yerleşti.  Bu yılki YSK’ deki başarımız bireysel ve akademik olarak yüzde 95’şe ulaştı. Bugün YKS’ de başarılı olan öğrencilerimizle bir araya gelerek, onların başarılarını kutladık. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlarken, emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


YSK’ deki Başarımız Konya Adına Sevindiricidir


YSK’ deki başarının Konya adına sevindirici bir gelişme olduğuna da değinen Aydın Tunç, “Rasyonel Özel Öğretim merkezimizin YSK’ deki bireysel ve akademik başarısı, bizler ve Konya adına sevindiricidir.  Ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıyacak öğrencileri yetiştirmek en büyük gayemiz oldu. Bugüne kadar verdiğimiz eğitim hizmeti ve öğrencilerimizin başarılarıyla Konya’da eğitimin kalitesinin artmasına katkı yaptığımız inancı içindeyiz. Bundan sonra hedefimiz, tecrübeli ve deneyimli öğretmen kadromuzla ülkemizin geleceğine yön verecek nesiller yetiştirmektir. Velilerimizin bizlere emanet ettiği en kıymetli varlığımız öğrencilerimizin beyni hür, fikri hür, kendi kararını kendi verebilen, vatanına, milletine ve ailesine faydalı bireyler olarak yetişmesi için tüm kadromuzla gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Konya’nın YSK’ deki başarısının yükselmesi ve öğrencilerimizin sınavlarda başarılı olabilmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


 



 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (