( (

Prestij Park Konutları 1. Sonbahar Çocuk Şenliği Yapıldı

Bölge 16.10.2019 - 09:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Prestij Park Konutları 1. Sonbahar Çocuk Şenliği Yapıldı

Bosna Hersek mahallesi Abidiyeyi hürriyet sokakta Bulunan 650 daire 3000 kişinin yaşadığı Konya Prestij Park, konutları içerisinde yönetim kurulu üyesi Yasin Şencan Tarafından geleneksel hale getirilmesi düşünülen 1. Sonbahar çocuk şenliği düzenlendi.
Konya’da site içerisinde  bir ilk olan şenliğe site sakinlerinin ve  çocukların ilgisi büyük olurken, gerçekleştirilen gösteri , şov ve çeşitli  oyunlar büyük ilgi gördü. Prestij park konutları Yönetim kurulu üyesi Yasin Şencan ;’’ Bu gün siz site sakinleri ile  birlikte gerçekleştirdiğimiz  Sonbahar çocuk şenliğini bundan  sonraki süreçte her yıl yaparak geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. yönetim olarak  göreve geldiğimizden bu güne özellikle çocuklarımız için aktivitelerin devam edeceğini, önümüzdeki günlerde yüzme bilmeyen her 15 yaş altı çocuğumuza yüzme eğitiminin yönetimimiz tarafından ücretsiz olarak verileceği planlarımız arasındadır. Sitemizin ve yaşayanlarımızın huzuru için tüm gayretimizle  çalışmaktayız. Burada bizlere destek olan site sakinlerine , Ömer Turan Yalgına, ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.’’   Şenlik boyunca hazırlanan program çerçevesinde Konya’nın kültürel zenginlikleri eski çocuk oyunları sergilenirken tüm katılımcılara ikramda bulunuldu.
Bosna Hersek mahallesi Abidiyeyi hürriyet sokakta Bulunan 650 daire 3000 kişinin yaşadığı Konya Prestij Park, konutları içerisinde yönetim kurulu üyesi Yasin Şencan Tarafından geleneksel hale getirilmesi düşünülen 1. Sonbahar çocuk şenliği düzenlendi.

Konya’da site içerisinde  bir ilk olan şenliğe site sakinlerinin ve  çocukların ilgisi büyük olurken, gerçekleştirilen gösteri , şov ve çeşitli  oyunlar büyük ilgi gördü. Prestij park konutları Yönetim kurulu üyesi Yasin Şencan ;’’ Bu gün siz site sakinleri ile  birlikte gerçekleştirdiğimiz  Sonbahar çocuk şenliğini bundan  sonraki süreçte her yıl yaparak geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. yönetim olarak  göreve geldiğimizden bu güne özellikle çocuklarımız için aktivitelerin devam edeceğini, önümüzdeki günlerde yüzme bilmeyen her 15 yaş altı çocuğumuza yüzme eğitiminin yönetimimiz tarafından ücretsiz olarak verileceği planlarımız arasındadır. Sitemizin ve yaşayanlarımızın huzuru için tüm gayretimizle  çalışmaktayız. Burada bizlere destek olan site sakinlerine , Ömer Turan Yalgına, ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.’’

 

Şenlik boyunca hazırlanan program çerçevesinde Konya’nın kültürel zenginlikleri eski çocuk oyunları sergilenirken tüm katılımcılara ikramda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (