( (

Pedagog Ünüvar Hayranları iİe Bir Araya Geldi

Kültür Sanat 29.09.2019 - 12:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Pedagog Ünüvar Hayranları iİe Bir Araya Geldi

Çocuk Gelişim Uzmanı-Pedagog Gülşen Ünüvar, Gökçem Cafe’de küçük hayranları ile bir araya geldi.
Gülşen Ünüvar’ın gerçekleştirdiği kitap ve tanıtım gününe yoğun katılım olurken, aileler ve çocuklar, Ünüvar’ın çocuklara yönelik değerler konusunu ele aldığı kitabı Bİ Dİ Kİ’yi imzalatmak için yarıştı. Kitapların hazırlık sürecinde oldukça titiz çalıştıklarını dile getiren Çocuk Gelişim Uzmanı- Pedagog Gülşen Ünüvar, “Kitabımız 4-6 yaş grubuna hitap eden, değerler konusunu ele alan ve çocukların gelişimi üzerine hazırlanan 4 seriden oluşmaktadır. Çocuklarda olumlu davranışlar geliştirebilmek amacıyla kaleme aldığımız kitabımız, eğlenceli, çocukların zevk alabileceği, onların ilgisini çekebileceği konuları içerisinde barındırıyor. Özellikle küçük çocuğu olan ailelerin ilgisi çok güzel ve ben daha geniş kitlelere ulaşabilmeyi istiyorum. Kitaplarımızın devamı ilk ve ortaokula yönelik olanları da gelecek” dedi.
Çocuk Gelişim Uzmanı-Pedagog Gülşen Ünüvar, Gökçem Cafe’de küçük hayranları ile bir araya geldi.

Gülşen Ünüvar’ın gerçekleştirdiği kitap ve tanıtım gününe yoğun katılım olurken, aileler ve çocuklar, Ünüvar’ın çocuklara yönelik değerler konusunu ele aldığı kitabı Bİ Dİ Kİ’yi imzalatmak için yarıştı.

Kitapların hazırlık sürecinde oldukça titiz çalıştıklarını dile getiren Çocuk Gelişim Uzmanı- Pedagog Gülşen Ünüvar, “Kitabımız 4-6 yaş grubuna hitap eden, değerler konusunu ele alan ve çocukların gelişimi üzerine hazırlanan 4 seriden oluşmaktadır. Çocuklarda olumlu davranışlar geliştirebilmek amacıyla kaleme aldığımız kitabımız, eğlenceli, çocukların zevk alabileceği, onların ilgisini çekebileceği konuları içerisinde barındırıyor. Özellikle küçük çocuğu olan ailelerin ilgisi çok güzel ve ben daha geniş kitlelere ulaşabilmeyi istiyorum. Kitaplarımızın devamı ilk ve ortaokula yönelik olanları da gelecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (