( (

Pastacılar Odasında Zabıtalara Ziyaret

Bölge 15.09.2020 - 15:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Pastacılar Odasında Zabıtalara Ziyaret

Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Zabıta Haftası nedeniyle; Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan’ı, Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt’u, Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü Zeki Gökmenoğlu ve Meram Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Dinçalp’ı ziyaret ederek, 194 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan zabıta teşkilatının Zabıta Haftasını kutlayarak, başarılar diledi.
Ziyaretlerde konuşan KONESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, “Zabıta teşkilatımızın haftasını kutlamak adına Büyükşehir Belediyemiz ve merkez ilçelerimizin Zabıta teşkilatlarını ziyaret ederek, zabıtalarımızın bu anlamlı haftasını kutlamak istedik. 194 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan zabıta teşkilatının Zabıta Haftasını kutlayarak, başarılar diliyoruz.  Esnaflarımıza verdikleri desteklerinden ve pandemi sürecinde esnafımızın yanında olduklarından dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.   Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan Pastacılar Odasının ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz sınırları içerisinde görev yapan zabıta teşkilatları olarak, düzenin, sağlık ve huzurunun sağlanması adına görev yapmaktayız. Her zaman vatandaşlarımız ve esnafımızın yanında olduk. Konya Pastacılar Odasının Zabıta Haftası nedeniyle bizleri ziyaret etmelerinden dolayı da teşekkür ediyoruz. Pandemi sürecinde birbirimizin sağlığını tehlikeye atmamak için, vatandaşlarımızdan maskelerini takmalarını, temizliği dikkat etmelerini ve sosyal mesafeyi korumalarını istiyoruz” diye konuştu.   Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt, Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü Zeki Gökmenoğlu ve Meram Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Dinçalp, Pastacılar Odasının Zabıta Haftası nedeniyle ziyaret etmesinden memnun olduklarını kaydederek, “Pastacılar Odasının ziyaret etmesi bizleri memnun etti. Teşekkür ediyoruz. Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlarımızdan tek isteğimiz; maske takmaları, temizliği dikkat etmeleri ve birde sosyal mesafeyi korumalarıdır. Bu kurallara uymak hepimizin sağlığımız için çok önemlidir. Salgınla birlikte mücadele edersek başarı oluruz” mesajını verdiler.
Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Zabıta Haftası nedeniyle; Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan’ı, Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt’u, Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü Zeki Gökmenoğlu ve Meram Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Dinçalp’ı ziyaret ederek, 194 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan zabıta teşkilatının Zabıta Haftasını kutlayarak, başarılar diledi.

Ziyaretlerde konuşan KONESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, “Zabıta teşkilatımızın haftasını kutlamak adına Büyükşehir Belediyemiz ve merkez ilçelerimizin Zabıta teşkilatlarını ziyaret ederek, zabıtalarımızın bu anlamlı haftasını kutlamak istedik. 194 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan zabıta teşkilatının Zabıta Haftasını kutlayarak, başarılar diliyoruz.  Esnaflarımıza verdikleri desteklerinden ve pandemi sürecinde esnafımızın yanında olduklarından dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan Pastacılar Odasının ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz sınırları içerisinde görev yapan zabıta teşkilatları olarak, düzenin, sağlık ve huzurunun sağlanması adına görev yapmaktayız. Her zaman vatandaşlarımız ve esnafımızın yanında olduk. Konya Pastacılar Odasının Zabıta Haftası nedeniyle bizleri ziyaret etmelerinden dolayı da teşekkür ediyoruz. Pandemi sürecinde birbirimizin sağlığını tehlikeye atmamak için, vatandaşlarımızdan maskelerini takmalarını, temizliği dikkat etmelerini ve sosyal mesafeyi korumalarını istiyoruz” diye konuştu.

 

Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt, Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü Zeki Gökmenoğlu ve Meram Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Dinçalp, Pastacılar Odasının Zabıta Haftası nedeniyle ziyaret etmesinden memnun olduklarını kaydederek, “Pastacılar Odasının ziyaret etmesi bizleri memnun etti. Teşekkür ediyoruz. Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlarımızdan tek isteğimiz; maske takmaları, temizliği dikkat etmeleri ve birde sosyal mesafeyi korumalarıdır. Bu kurallara uymak hepimizin sağlığımız için çok önemlidir. Salgınla birlikte mücadele edersek başarı oluruz” mesajını verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (