( (

Para-Tekvandoda Mehmet Sami Saraç Türkiye Şampiyonu Oldu

Spor 04.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Para-Tekvandoda Mehmet Sami Saraç Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2018 Yılı Faaliyet Programında yer alan Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası Ankara’da gerçekleştirildi. Müsabakalara Konya Büyükşehir Belediyespor adına katılan Mehmet Sami Saraç, K42 klasman +75 kiloda mindere çıktı. Sporcumuz çeyrek finalde rakibinin mindere çıkmaması sonucu hükmen galip sayıldı. Saraç, yarı final mücadelesinde rakibini 18-11 mağlup etti ve finale yükseldi. Final müsabakasında başarılı bir performans sergileyen sporcumuz rakibini 20-8 yenerek altın madalyaya uzandı. Altın madalya sahibi sporcumuz Mehmet Sami Saraç, kendilerine bütün imkanları sağladığı için kulüp yönetimine ve antrenörlerine teşekkür etti.  

Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2018 Yılı Faaliyet Programında yer alan Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası Ankara’da gerçekleştirildi.


Müsabakalara Konya Büyükşehir Belediyespor adına katılan Mehmet Sami Saraç, K42 klasman +75 kiloda mindere çıktı. Sporcumuz çeyrek finalde rakibinin mindere çıkmaması sonucu hükmen galip sayıldı. Saraç, yarı final mücadelesinde rakibini 18-11 mağlup etti ve finale yükseldi. Final müsabakasında başarılı bir performans sergileyen sporcumuz rakibini 20-8 yenerek altın madalyaya uzandı.


Altın madalya sahibi sporcumuz Mehmet Sami Saraç, kendilerine bütün imkanları sağladığı için kulüp yönetimine ve antrenörlerine teşekkür etti.

















 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (