( (

Özkan Taşpınar'dan KTB'ye Ziyaret

Gündem 17.10.2021 - 16:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Özkan Taşpınar'dan KTB'ye Ziyaret

Konya Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar, üretimden taraf olduklarını, üretim kesiminin refahı için çalışacaklarını vurguladı
‘Üretimden Tarafım’   Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar, Konya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik ile görüşen Özkan Taşpınar, projeleri ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 27 Ekim 2021 Çarşamba günü yapılacak Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu’nda nöbeti devralmak ve kooperatifi daha da ileriye taşımak için aday olduğunu ifade eden Taşpınar, tarımda kendine yeterliliğin ve gıda güvenliğinin tüm dünyada ulusal güvenlik sorunu olduğu günümüzde, kooperatifçiliğin vazgeçilmez bir unsur olduğuna dikkat çekti.   “Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin seçim süreci üreticileri, tüketicileri, şehrimizi ve ülke ekonomisini yakından ilgilendirmektedir” diyen Taşpınar, şunları söyledi: “Bu nedenle üreticilerimizin emek ve haklarını korumak, daha çok kazanmalarını sağlamak, üretimi arttırmak, 46 bin ortağımızın hak ve menfaatlerini koruyabilmek, devralacağım bayrağı daha da ileriye taşımak için aday oldum. Genel Kurul’da seçildiğim takdirde pancar ve şeker başta olmak üzere, ayçiçeği, mısır, patates, arpa, buğday, süt, besi gibi her ürettiğimizin kıymetini bilerek, üretimi arttırmak, köylünün alın terini rafa çıkarıp daha çok kazanmaları için tüm mesaimi kooperatifimiz ve ortaklarımıza vakfedeceğim.” Yöneticilerden finans uzmanlarına, ziraatçılardan sektör paydaşlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede hazırlıklarını yaparak kısa ve uzun vadeli bir program oluşturduklarını belirten Taşpınar, üretimden taraf olduklarını, üretim kesiminin refahı için çalışacaklarını vurguladı. KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik de gerçekleşecek Genel Kurul’un başta üretici ortaklarına, kuruma, ülkemize hayırlı olmasını, hayırlar getirmesini temenni ederek, “Şehrimiz ve ülkemizin önemli bir değeri olan Konya Şeker ve Torku markasına sahip çıkıp, değer katacağına inandığım Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar’a başarılar diliyorum” dedi.
Konya Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar, üretimden taraf olduklarını, üretim kesiminin refahı için çalışacaklarını vurguladı

‘Üretimden Tarafım’

 

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar, Konya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik ile görüşen Özkan Taşpınar, projeleri ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

27 Ekim 2021 Çarşamba günü yapılacak Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu’nda nöbeti devralmak ve kooperatifi daha da ileriye taşımak için aday olduğunu ifade eden Taşpınar, tarımda kendine yeterliliğin ve gıda güvenliğinin tüm dünyada ulusal güvenlik sorunu olduğu günümüzde, kooperatifçiliğin vazgeçilmez bir unsur olduğuna dikkat çekti.  

“Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin seçim süreci üreticileri, tüketicileri, şehrimizi ve ülke ekonomisini yakından ilgilendirmektedir” diyen Taşpınar, şunları söyledi: “Bu nedenle üreticilerimizin emek ve haklarını korumak, daha çok kazanmalarını sağlamak, üretimi arttırmak, 46 bin ortağımızın hak ve menfaatlerini koruyabilmek, devralacağım bayrağı daha da ileriye taşımak için aday oldum. Genel Kurul’da seçildiğim takdirde pancar ve şeker başta olmak üzere, ayçiçeği, mısır, patates, arpa, buğday, süt, besi gibi her ürettiğimizin kıymetini bilerek, üretimi arttırmak, köylünün alın terini rafa çıkarıp daha çok kazanmaları için tüm mesaimi kooperatifimiz ve ortaklarımıza vakfedeceğim.”

Yöneticilerden finans uzmanlarına, ziraatçılardan sektör paydaşlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede hazırlıklarını yaparak kısa ve uzun vadeli bir program oluşturduklarını belirten Taşpınar, üretimden taraf olduklarını, üretim kesiminin refahı için çalışacaklarını vurguladı.

KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik de gerçekleşecek Genel Kurul’un başta üretici ortaklarına, kuruma, ülkemize hayırlı olmasını, hayırlar getirmesini temenni ederek, “Şehrimiz ve ülkemizin önemli bir değeri olan Konya Şeker ve Torku markasına sahip çıkıp, değer katacağına inandığım Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar’a başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (