( (

Özboyacı, Büyükşehir’in Yaz Faaliyetlerine Katılan Öğrencilerle Buluştu

Siyaset 08.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Özboyacı, Büyükşehir’in Yaz Faaliyetlerine Katılan Öğrencilerle Buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Büyükşehir Belediyesi’nin Konya’daki ve Beyşehir’deki yaz kampları ile Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrencilerle buluştu. Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu tarafından Beyşehir Yolu üzerindeki Kent Ormanı’nda devam eden yaz kampını ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet eden AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, öğrencilere sunulan bu imkanlar nedeniyle Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kurulan oyun parkurlarında öğrencilere eşlik eden Özboyacı, “Ben de genç bir milletvekili ağabeyiniz olarak sizlerle sürekli birlikte olmaya çalışıyorum. Burada oynadığınız oyunlar kadar; beslenme, trafik eğitimi, AFAD eğitimi de çok önemli. Bunlar sizin bilinçlenmeniz için verilen eğitimler. Burada çok güzel vakit geçiriyorsunuz. Her biriniz; ‘Ben bu ülkeye ve millete nasıl katkı sağlayabilirim?’ sorusunu kendinize sorun ve ona göre kendinizi yetiştirin” ifadelerini kullandı. Özboyacı ayrıca, Büyükşehir Belediyesi’nin Beyşehir’deki GENÇ KOMEK Yaz Okulu, Yaz Spor Okulu ve Atabey Gençlik ve Eğitim Kampı’nı da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.    

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Büyükşehir Belediyesi’nin Konya’daki ve Beyşehir’deki yaz kampları ile Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrencilerle buluştu.


Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu tarafından Beyşehir Yolu üzerindeki Kent Ormanı’nda devam eden yaz kampını ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet eden AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, öğrencilere sunulan bu imkanlar nedeniyle Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


Kurulan oyun parkurlarında öğrencilere eşlik eden Özboyacı, “Ben de genç bir milletvekili ağabeyiniz olarak sizlerle sürekli birlikte olmaya çalışıyorum. Burada oynadığınız oyunlar kadar; beslenme, trafik eğitimi, AFAD eğitimi de çok önemli. Bunlar sizin bilinçlenmeniz için verilen eğitimler. Burada çok güzel vakit geçiriyorsunuz. Her biriniz; ‘Ben bu ülkeye ve millete nasıl katkı sağlayabilirim?’ sorusunu kendinize sorun ve ona göre kendinizi yetiştirin” ifadelerini kullandı.


Özboyacı ayrıca, Büyükşehir Belediyesi’nin Beyşehir’deki GENÇ KOMEK Yaz Okulu, Yaz Spor Okulu ve Atabey Gençlik ve Eğitim Kampı’nı da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.


 



















 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (