( (

Osmangazi Ortaokulu Yazarhane Sohbetleri Başladı

Kültür Sanat 21.12.2020 - 15:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Osmangazi Ortaokulu Yazarhane Sohbetleri Başladı

Osmangazi Ortaokulu KOP Yazarhane Projesi dahilinde yürütülen YAZARHANE SOHBETLERİ'nde Şeb-i Arus programı düzenlendi.
 Program Osmangazi ortaokulu bahçesindeki Yazarhane vagonundan Okul Müdürü Arzu Yücel ve Yazarlar Birliği Derneği Başkanı ve Türkçe Öğretmeni Fatih Şahin Işık,'ın yaptığı Zoom sohbeti olarak gerçekleşti. Katılımcıların Şeb-i  Arus konulu sohbetlerinde Mevlana'dan da şiirler okudular Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca'nın açılış konuşmasını yaptığı programa Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve yüzlerce katılımcı konuk oldu. Bu tür kültürel sohbetlerin devam edeceğini bildiren Işık, pandemi sürecinde zoom üzerinden yapacakları bu yayınlara katılım için gerekli bilgileri sosyal medya üzerinden açıklandığını herkesin katılabileceğini söyledi.
Osmangazi Ortaokulu KOP Yazarhane Projesi dahilinde yürütülen YAZARHANE SOHBETLERİ'nde Şeb-i Arus programı düzenlendi.

 Program Osmangazi ortaokulu bahçesindeki Yazarhane vagonundan Okul Müdürü Arzu Yücel ve Yazarlar Birliği Derneği Başkanı ve Türkçe Öğretmeni Fatih Şahin Işık,'ın yaptığı Zoom sohbeti olarak gerçekleşti. Katılımcıların Şeb-i  Arus konulu sohbetlerinde Mevlana'dan da şiirler okudular Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca'nın açılış konuşmasını yaptığı programa Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve yüzlerce katılımcı konuk oldu.

Bu tür kültürel sohbetlerin devam edeceğini bildiren Işık, pandemi sürecinde zoom üzerinden yapacakları bu yayınlara katılım için gerekli bilgileri sosyal medya üzerinden açıklandığını herkesin katılabileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (