( (

OP. DR. Ahmet Nihat Baysal Saha Çalışmalarına Başladı

Gündem 29.09.2019 - 14:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

OP. DR. Ahmet Nihat Baysal Saha Çalışmalarına Başladı

Sağlık-Sen Konya seçimlerinde Adalet ve Değişim Grubu olarak yer alacak olan Başkan Adayı Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, saha çalışmalarına başladı.
Geçen hafta Ankara genel merkez ziyaretiyle çalışmalara start veren Baysal, saha çalışması kapsamında Sağlık-Sen Konya Şubesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Sendika çalışmalarındaki yanlış uygulamalar sebebiyle durumdan rahatsız olan sağlık çalışanlarının tepkileri sonucu sahaya çıktıklarını belirten Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, “Sahadaki sorunlara çok hakim olduğumuz için altı aylık bir süreç içerisinde çözüm önerilerimizi hazırlayarak, bugün itibariyle sahadaki seçim çalışmalarımıza da başlamış olduk. Seçim startını üyesi olduğumuz ve başkanlığına talip olduğumuz kurumumuz Sağlık Sen Konya Şubesinden başlatmayı, usulü açısından daha uygun olacağını düşündük. Seçim çalışmalarına başladığımız günden itibaren sosyal sorumlulukta üzerimize düşen vatandaşlık görevimizi yapabilmek hedefimizdi. Bizi bu sürecin içerisinde sahadaki olumsuz yaşanmışlıklar itti. Üyelerin bir değişimi ihtiyaç olarak görmeleri nedeniyle biz bu işe girdik’ ifadelerini kullandı. ‘PROBLEMLERİ ÇÖZELBİLMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK’ Sektörde yaşanan sorunların çözümü için yola çıktıklarını belirten Baysal, “Biz anlayışı değiştireceğiz diyerek girdiğimiz bu yolda daha seçimler, oylamalar olmadan kazanmış duruma geldik. Zira başkan adayları, özellikle üyeleri, önemsemiş oldular. Üyeler içerisinde kabiliyetli olanları, liyakat esasına göre göz önünde bulundurarak seçme durumuna gittiler. Bu da bizim misyonumuzun bir parçasıdır. Bu haliyle gerçekten seçimlere girmeden de bir şeyleri değiştirebiliş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Seçim sürecinin nezaket içerisinde ilerlemesi gereken bir yarış olduğunu düşünüyoruz. Bu atmosfer içerisinde her şeyin demokratik kurallar içinde, usulüne uygun olmasını özellikle şimdiki yönetimin sandıklara sahip çıkmasını çok arz ediyoruz. Her türlü oynayabilecek kabiliyetimiz var olsa da, biz oyunun kurallarına göre oynanmasından yanayız. Bu konuda hem Ankara’nın hem de Konya şubenin üzerine düşen hassasiyeti yerine getireceğini inanıyorum. Diğer yandan, hem genel merkezin hem de şubenin seçimlerde tarafsızlıklarını korumalarını seçimin sağlığı açısından çok kıymetli buluyoruz” dedi. Oturumda; seçim takvimi, seçim güvenliği gibi konular gündeme geldi. Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, ‘Sürecin sağlıklı işlemesi için karşılıklı iyi niyet dileklerinde bulunarak ayrıldık’ diye de ilave etti.    
Sağlık-Sen Konya seçimlerinde Adalet ve Değişim Grubu olarak yer alacak olan Başkan Adayı Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, saha çalışmalarına başladı.

Geçen hafta Ankara genel merkez ziyaretiyle çalışmalara start veren Baysal, saha çalışması kapsamında Sağlık-Sen Konya Şubesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Sendika çalışmalarındaki yanlış uygulamalar sebebiyle durumdan rahatsız olan sağlık çalışanlarının tepkileri sonucu sahaya çıktıklarını belirten Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, “Sahadaki sorunlara çok hakim olduğumuz için altı aylık bir süreç içerisinde çözüm önerilerimizi hazırlayarak, bugün itibariyle sahadaki seçim çalışmalarımıza da başlamış olduk. Seçim startını üyesi olduğumuz ve başkanlığına talip olduğumuz kurumumuz Sağlık Sen Konya Şubesinden başlatmayı, usulü açısından daha uygun olacağını düşündük. Seçim çalışmalarına başladığımız günden itibaren sosyal sorumlulukta üzerimize düşen vatandaşlık görevimizi yapabilmek hedefimizdi. Bizi bu sürecin içerisinde sahadaki olumsuz yaşanmışlıklar itti. Üyelerin bir değişimi ihtiyaç olarak görmeleri nedeniyle biz bu işe girdik’ ifadelerini kullandı.

‘PROBLEMLERİ ÇÖZELBİLMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK’

Sektörde yaşanan sorunların çözümü için yola çıktıklarını belirten Baysal, “Biz anlayışı değiştireceğiz diyerek girdiğimiz bu yolda daha seçimler, oylamalar olmadan kazanmış duruma geldik. Zira başkan adayları, özellikle üyeleri, önemsemiş oldular. Üyeler içerisinde kabiliyetli olanları, liyakat esasına göre göz önünde bulundurarak seçme durumuna gittiler. Bu da bizim misyonumuzun bir parçasıdır. Bu haliyle gerçekten seçimlere girmeden de bir şeyleri değiştirebiliş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Seçim sürecinin nezaket içerisinde ilerlemesi gereken bir yarış olduğunu düşünüyoruz. Bu atmosfer içerisinde her şeyin demokratik kurallar içinde, usulüne uygun olmasını özellikle şimdiki yönetimin sandıklara sahip çıkmasını çok arz ediyoruz. Her türlü oynayabilecek kabiliyetimiz var olsa da, biz oyunun kurallarına göre oynanmasından yanayız. Bu konuda hem Ankara’nın hem de Konya şubenin üzerine düşen hassasiyeti yerine getireceğini inanıyorum. Diğer yandan, hem genel merkezin hem de şubenin seçimlerde tarafsızlıklarını korumalarını seçimin sağlığı açısından çok kıymetli buluyoruz” dedi. Oturumda; seçim takvimi, seçim güvenliği gibi konular gündeme geldi. Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, ‘Sürecin sağlıklı işlemesi için karşılıklı iyi niyet dileklerinde bulunarak ayrıldık’ diye de ilave etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (