( (

Ömer Oyar En İyi Genç İş İnsanı Ödülü

Magazin 10.06.2021 - 23:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ömer Oyar En İyi Genç İş İnsanı Ödülü

EvosAngels tarafından 9. su düzenlenen ödül töreninde En İyi Genç İş İnsanı ödülü Ömer Oyar’a verildi.
ÖMER OYAR ÖDÜLÜNÜ ALDI İstanbul Shangri La BosphourusHotel'de düzenlenen Ödül Töreni'nde " En İyi Genç İş İnsanı " ödülünü alan  İş İnsanı Ömer Oyar,  "Türkiye'nin ilk digital dergisi olan EvosAngels tarafından düzenlenen ve 1,5 milyon izleyici tarafından oy kullanılarak gerçekleştirilen Digital Dünyanın Enleri Yarışması'nda seçilmem dolayısıyla herkese çok teşekkür ederim’’ insan insanı insanlaştırır, çevremize duyarsız kalmamalıyız benim için toplumsal duyarlılık ve dayanışma çok önemli. Şimdi de ekipçe DuchenneMuskülerDistrofisi hastalığı ile ilgili farkındalığı artırmak amacı ile çalışmalar yapıyoruz. Dmd ilerleyici bir kas erimesi hastalığı olup erkek çocuklarında görülen 3 ile 5 yaşlarında hareketlerde zorlanma ile fark edilen 9 - 10 yaşlarında yürüme kaybı ile devam eden 15 ve 20 li yaşlara varmadan yaşamı ciddi bir şekilde tehdit eden bir hastalıktır. Şuan için bilinen bir tedavisi bulunmamaktadır. DMD’li çocuklar için farkındalık oluşturmak istiyoruz ‘’dedi.
EvosAngels tarafından 9. su düzenlenen ödül töreninde En İyi Genç İş İnsanı ödülü Ömer Oyar’a verildi.

ÖMER OYAR ÖDÜLÜNÜ ALDI

İstanbul Shangri La BosphourusHotel'de düzenlenen Ödül Töreni'nde " En İyi Genç İş İnsanı " ödülünü alan  İş İnsanı Ömer Oyar,  "Türkiye'nin ilk digital dergisi olan EvosAngels tarafından düzenlenen ve 1,5 milyon izleyici tarafından oy kullanılarak gerçekleştirilen Digital Dünyanın Enleri Yarışması'nda seçilmem dolayısıyla herkese çok teşekkür ederim’’ insan insanı insanlaştırır, çevremize duyarsız kalmamalıyız benim için toplumsal duyarlılık ve dayanışma çok önemli. Şimdi de ekipçe DuchenneMuskülerDistrofisi hastalığı ile ilgili farkındalığı artırmak amacı ile çalışmalar yapıyoruz.

Dmd ilerleyici bir kas erimesi hastalığı olup erkek çocuklarında görülen 3 ile 5 yaşlarında hareketlerde zorlanma ile fark edilen 9 - 10 yaşlarında yürüme kaybı ile devam eden 15 ve 20 li yaşlara varmadan yaşamı ciddi bir şekilde tehdit eden bir hastalıktır. Şuan için bilinen bir tedavisi bulunmamaktadır. DMD’li çocuklar için farkındalık oluşturmak istiyoruz ‘’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (