( (

Okullarası Çim Hokeyinde Birinci Olan Sporculardan İl Müdürümüze Ziyaret

Spor 24.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Okullarası Çim Hokeyinde Birinci Olan Sporculardan İl Müdürümüze Ziyaret

13-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılan Okullararası Çim Hokeyi Yıldız Kızlarda şampiyon olan sporcular, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ü ziyaret ettiler. Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz, finallerde birinciliği elde eden sporcularımızı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

13-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılan Okullararası Çim Hokeyi Yıldız Kızlarda şampiyon olan sporcular, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ü ziyaret ettiler.


Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz, finallerde birinciliği elde eden sporcularımızı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (