( (

Öğrencilerden Alkışlanacak Etkinlik

Eğitim 22.04.2022 - 16:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Öğrencilerden Alkışlanacak Etkinlik

Konyalı hayırseverler ve Karatay Bist Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrenciler elele verip Ramazanda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü
Ramazan ayının yardımlaşma günleri olduğu bilincinde olan Konyalılar bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeye devam ediyor. Bu anlamda harekete geçen Karatay Bist Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğretmen ve öğrencileri Konyalı bir gurup hayırseverle iletişime geçti. Okul bölgesindeki ihtiyaç sahibi ailelere börek ve tahinli pide dağıtmak için hayırseverlerden destek isteyen öğrenciler Hayırseverlerden anında olumu yanıt alınca kolları sıvadı. Hayırseverlerin verdiği maddi destek ile Karatay Bist Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencileri ihtiyaç sahipleri için gerçekleştirilen etkinlikte tahinli pideler ve peynirli kır börek yaptı. Okul bölgesinde bulunan ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret eden öğrenciler paketlere hazırladıkları pide ve börekleri kapı kapı gezip dağıttı. İhtiyaç sahibi aileler öğrencilere teşekkür etti. 
Konyalı hayırseverler ve Karatay Bist Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrenciler elele verip Ramazanda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü

Ramazan ayının yardımlaşma günleri olduğu bilincinde olan Konyalılar bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeye devam ediyor.

Bu anlamda harekete geçen Karatay Bist Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğretmen ve öğrencileri Konyalı bir gurup hayırseverle iletişime geçti.

Okul bölgesindeki ihtiyaç sahibi ailelere börek ve tahinli pide dağıtmak için hayırseverlerden destek isteyen öğrenciler Hayırseverlerden anında olumu yanıt alınca kolları sıvadı. Hayırseverlerin verdiği maddi destek ile Karatay Bist Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencileri ihtiyaç sahipleri için gerçekleştirilen etkinlikte tahinli pideler ve peynirli kır börek yaptı. Okul bölgesinde bulunan ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret eden öğrenciler paketlere hazırladıkları pide ve börekleri kapı kapı gezip dağıttı. İhtiyaç sahibi aileler öğrencilere teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (