( (

New Holland, ‘Toplu Bakım Günü’nde Türkiye’nin 81 İlinde 3 Bin 500 Traktörün Bakımını Gerçekleştirdi

İş Dünyası 06.12.2019 - 15:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

New Holland, ‘Toplu Bakım Günü’nde Türkiye’nin 81 İlinde 3 Bin 500 Traktörün Bakımını Gerçekleştirdi

Türkiye’nin lider traktör markası New Holland, Türkiye’de bir ilk olarak 81 ilde aynı anda gerçekleştirdiği ‘Toplu Bakım Günü’nde yaklaşık 4 bin çiftçiyi ağırladı ve 3 bin 500 traktörün teknik bakımını yaptı.
Türkiye’nin lider traktör markası New Holland, Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda Toplu Bakım Günü gerçekleştirdi.   TürkTraktör’ün tarımda öncü markası New Holland, Türkiye’de ‘ilk kez aynı anda’ düzenlediği Toplu Bakım Günü’nde yaklaşık 4 bin çiftçiyi ağırladı. 81 ilde 107 farklı noktaya yaptıkları köy ziyaretleriyle New Holland uzmanları,  gün boyunca toplam 3 bin 500 traktörün yakıt filtre değişimi, 20 nokta kontrolünü ücretsiz şekilde yaparken; traktörlerin daha verimli çalışmasını sağlayacak birçok bakım ve onarımı da gerçekleştirdiler.   Yıl boyunca aralıksız çalışan traktörlerin belirli periyotlarda bakımlarının yapılarak, yeni döneme hazırlanması güvenli kullanımın ve üretimde verimliliğin en temel unsuru. Bundan hareketle hayata geçirilen Toplu Bakım Günü’nde, bilinçli ve güvenli tarımın en önemli araçlarından biri olan traktörlerin kontrolleri yapılırken, önleyici bakım faaliyetleri için de tavsiyelerde bulunuldu.   Toplu Bakım Günü’ne Türkiye’nin tüm bölgelerinden yoğun ilgi geldi   New Holland Toplu Bakım Günü’ne en çok ilgiyi ise Aydın ilindeki çiftçiler gösterdi.  Aydın’ı Adıyaman, Antalya, Şanlıurfa, Konya illeri takip etti. New Holland uzman ekipleri sadece bu 5 ilde tam 635 adet traktörün bakımını sağladı.   Etkinlik esnasında farklı illerde renkli sahnelerle de karşılaşıldı. Bakıma katılan en eski traktörün 1972 yılına ait olduğu Toplu Bakım Günü’ne, çiftçiler ve çocukların katılımının yüksek olduğu ve tüm detayları öğrenmeye çalıştıkları dikkat çekti. Türkiye genelinde yoğun ilgiyle karşılanan etkinliğin, katılımcıları mutlu ettiği gözlemlendi.   Ülke geneline yayılan 500’e yakın satış sonrası teşkilatıyla Türkiye’nin en geniş servis ağına sahip olan TürkTraktör, lider markası New Holland’ın bu özel bakım günüyle, koşulsuz ve üstün müşteri memnuniyeti odağıyla her an çiftçilerin yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.
Türkiye’nin lider traktör markası New Holland, Türkiye’de bir ilk olarak 81 ilde aynı anda gerçekleştirdiği ‘Toplu Bakım Günü’nde yaklaşık 4 bin çiftçiyi ağırladı ve 3 bin 500 traktörün teknik bakımını yaptı.

Türkiye’nin lider traktör markası New Holland, Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda Toplu Bakım Günü gerçekleştirdi.

 

TürkTraktör’ün tarımda öncü markası New Holland, Türkiye’de ‘ilk kez aynı anda’ düzenlediği Toplu Bakım Günü’nde yaklaşık 4 bin çiftçiyi ağırladı. 81 ilde 107 farklı noktaya yaptıkları köy ziyaretleriyle New Holland uzmanları,  gün boyunca toplam 3 bin 500 traktörün yakıt filtre değişimi, 20 nokta kontrolünü ücretsiz şekilde yaparken; traktörlerin daha verimli çalışmasını sağlayacak birçok bakım ve onarımı da gerçekleştirdiler.

 

Yıl boyunca aralıksız çalışan traktörlerin belirli periyotlarda bakımlarının yapılarak, yeni döneme hazırlanması güvenli kullanımın ve üretimde verimliliğin en temel unsuru. Bundan hareketle hayata geçirilen Toplu Bakım Günü’nde, bilinçli ve güvenli tarımın en önemli araçlarından biri olan traktörlerin kontrolleri yapılırken, önleyici bakım faaliyetleri için de tavsiyelerde bulunuldu.

 

Toplu Bakım Günü’ne Türkiye’nin tüm bölgelerinden yoğun ilgi geldi

 

New Holland Toplu Bakım Günü’ne en çok ilgiyi ise Aydın ilindeki çiftçiler gösterdi.  Aydın’ı Adıyaman, Antalya, Şanlıurfa, Konya illeri takip etti. New Holland uzman ekipleri sadece bu 5 ilde tam 635 adet traktörün bakımını sağladı.

 

Etkinlik esnasında farklı illerde renkli sahnelerle de karşılaşıldı. Bakıma katılan en eski traktörün 1972 yılına ait olduğu Toplu Bakım Günü’ne, çiftçiler ve çocukların katılımının yüksek olduğu ve tüm detayları öğrenmeye çalıştıkları dikkat çekti. Türkiye genelinde yoğun ilgiyle karşılanan etkinliğin, katılımcıları mutlu ettiği gözlemlendi.

 

Ülke geneline yayılan 500’e yakın satış sonrası teşkilatıyla Türkiye’nin en geniş servis ağına sahip olan TürkTraktör, lider markası New Holland’ın bu özel bakım günüyle, koşulsuz ve üstün müşteri memnuniyeti odağıyla her an çiftçilerin yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (