( (

NEÜ Yayınları Dijital Platformlarda ve Veri Tabanlarında Yerini Aldı

Eğitim 24.04.2022 - 14:05, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

NEÜ Yayınları Dijital Platformlarda ve Veri Tabanlarında Yerini Aldı

Uluslararası yayınevi olan “NEÜ Yayınları” dijital platformlarda yerini alarak Türkiye’de üniversite yayıncılığına yeni bir soluk getirdi.
Türkiye’de ilk defa EBSCO ile anlaşma yapan NEÜ Yayınları, envanterinde yer alan yayınların, dünya genelinde en çok tercih edilen e-kitapların yer aldığı EBSCO Collection Manager’da (ECM) taranmasını sağladı. Informascope firmasıyla (Info Basın Yayın) yapılan anlaşmayla, NEÜ Yayınları’na ait seçkin kitaplar, Türkiye’de tüm akademik yayınları tek bir portal altında toplayan, akademik yayınları dijital olarak akademisyenlere, araştırmacılara ve öğrencilere kolay bir şekilde ulaştırmayı amaçlayan e-kitap platformu “Turcademy” veri tabanında yer almaya başladı. NEÜ Yayınları ayrıca, ‘Sayısal Kitap’ ve ‘Süreli Kitap’ platformlarında kitaplarını, elektronik ortamda kiralama ve satış modelleriyle okuyucuyla buluşturdu. Yapılan anlaşma ve iş birlikleri kapsamında Türkiye’de ilk kez bir üniversite yayınevi, dijital platformlarda ve veri tabanlarında yer aldı. Böylelikle NEÜ Yayınları, Türkiye’de yürütülen bilimsel yayıncılık faaliyetlerine ve üniversite yayınlarına öncülük etmeye devam ediyor.
Uluslararası yayınevi olan “NEÜ Yayınları” dijital platformlarda yerini alarak Türkiye’de üniversite yayıncılığına yeni bir soluk getirdi.

Türkiye’de ilk defa EBSCO ile anlaşma yapan NEÜ Yayınları, envanterinde yer alan yayınların, dünya genelinde en çok tercih edilen e-kitapların yer aldığı EBSCO Collection Manager’da (ECM) taranmasını sağladı.

Informascope firmasıyla (Info Basın Yayın) yapılan anlaşmayla, NEÜ Yayınları’na ait seçkin kitaplar, Türkiye’de tüm akademik yayınları tek bir portal altında toplayan, akademik yayınları dijital olarak akademisyenlere, araştırmacılara ve öğrencilere kolay bir şekilde ulaştırmayı amaçlayan e-kitap platformu “Turcademy” veri tabanında yer almaya başladı.

NEÜ Yayınları ayrıca, ‘Sayısal Kitap’ ve ‘Süreli Kitap’ platformlarında kitaplarını, elektronik ortamda kiralama ve satış modelleriyle okuyucuyla buluşturdu.

Yapılan anlaşma ve iş birlikleri kapsamında Türkiye’de ilk kez bir üniversite yayınevi, dijital platformlarda ve veri tabanlarında yer aldı. Böylelikle NEÜ Yayınları, Türkiye’de yürütülen bilimsel yayıncılık faaliyetlerine ve üniversite yayınlarına öncülük etmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (