( (

NEÜ KONDİL Öğrencileri Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

Eğitim 18.07.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

NEÜ KONDİL Öğrencileri Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen törende açılış konuşmasını yapan KONDİL Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, öğrencilere hayırlı olsun diyerek, “Merkezimiz Konya’da sekiz yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen öğrencilere Avrupa Dil Standartları ölçüsünde eğitim vermektedir. Bu eğitimi öğretim elemanlarımız öğrencilerimize vefakarca, cefakarca ve özveriyle vermektedir. Öğrencilerimiz de bu özverinin karşılığını yerine getirdi. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından Şeyma Eminovic, Karamanoğlu Mehmet Bey’i Anma ve TÖMER’ler Arası Türkçe Konuşma Yarışmasında KONDİL’i temsil ederek ikincilik elde ettiği performansını sergiledi. Program, öğrencilere belgelerinin verilmesi ve kep atılmasıyla sona erdi.

NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen törende açılış konuşmasını yapan KONDİL Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, öğrencilere hayırlı olsun diyerek, “Merkezimiz Konya’da sekiz yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen öğrencilere Avrupa Dil Standartları ölçüsünde eğitim vermektedir. Bu eğitimi öğretim elemanlarımız öğrencilerimize vefakarca, cefakarca ve özveriyle vermektedir. Öğrencilerimiz de bu özverinin karşılığını yerine getirdi. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.


Konuşmanın ardından Şeyma Eminovic, Karamanoğlu Mehmet Bey’i Anma ve TÖMER’ler Arası Türkçe Konuşma Yarışmasında KONDİL’i temsil ederek ikincilik elde ettiği performansını sergiledi.


Program, öğrencilere belgelerinin verilmesi ve kep atılmasıyla sona erdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (