( (

NEܒde İlk Defa Öğrenci Kabul Edecek Bölümler Dikkat Çekiyor

Eğitim 17.07.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

NEܒde İlk Defa Öğrenci Kabul Edecek Bölümler Dikkat Çekiyor

Bu kapsamda NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde Sinema ve Televizyon Programı ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Programı, Turizm Fakültesi bünyesinde Turizm Rehberliği Programı (İ.Ö) ve Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu bünyesinde Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı ilk kez öğrenci alacak. Bu sayede ülkemizin ihtiyacı olan alanlarda gençler yetişecek. Sinema ve Televizyon Programı 40, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Programı 40, Turizm Rehberliği Programı (İ.Ö) 40, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı 40 kişilik kontenjana sahip olacak. Bu bölümler Yükseköğretim kurumları sınavı tercih kılavuzunda da yer alıyor.

Bu kapsamda NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde Sinema ve Televizyon Programı ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Programı, Turizm Fakültesi bünyesinde Turizm Rehberliği Programı (İ.Ö) ve Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu bünyesinde Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı ilk kez öğrenci alacak. Bu sayede ülkemizin ihtiyacı olan alanlarda gençler yetişecek.


Sinema ve Televizyon Programı 40, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Programı 40, Turizm Rehberliği Programı (İ.Ö) 40, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı 40 kişilik kontenjana sahip olacak.


Bu bölümler Yükseköğretim kurumları sınavı tercih kılavuzunda da yer alıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (