( (

Mustafa Taşpınar Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkan Adayı Oldu

Gündem 15.05.2022 - 12:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Mustafa Taşpınar Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkan Adayı Oldu

Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkan Adayı Mustafa Taşpınar; “SENDİKA DEĞERLERİMİZİ VE İŞÇİMİZİN EMEĞİNİ DAHA DA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ADAY OLDUM” Dedi.
Mustafa Taşpınar yaptığı adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi... Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkan Adaylığını açıklayan Mustafa Taşpınar, “İşçilerimizin alın terini ve Hizmet-İş Sendikası’nın savunduğu tüm değerleri daha da ileriye taşımak, çözüm bekleyen sorunlara neşter vurmak ve emekçilerimizin sesi olabilmek için aday oldum. Emekçi arkadaşlarımla sendikamızın çatısı altında, sorumluluklarımızın bilinciyle, elbirliği ile yeni hedeflere koşacağız.  18 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek 1. Olağan Genel Kurul da  Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkanlığı için adaylığını duyuran Mustafa Taşpınar, seçim sonrası için düşüncelerini, hedeflerini ve yol haritasını anlattı. İşçilerin alın terini ve Hizmet-İş Sendikası’nın savunduğu tüm değerleri daha da ileriye taşımak, devralacağı bayrağı daha ileriye taşımak ve emekçilerin sesi, soluğu olabilmek için aday olduğunu ifade eden Taşpınar, yönetimde yer alacak tüm isimlerle birlikte bu hedeflere ulaşabilmek adına canla başla mücadele vereceklerinin altını çizdi. MUSTAFA TAŞPINAR; “EMEKÇİNİN SORUNLARI İÇİN ÇIKTIĞIM BU KUTLU YÜRÜYÜŞTE ÖMRÜMÜ VE RUHUMU ORTAYA KOYDUM”  Bayrağı devralması durumunda, görevde kaldığı tüm süre boyunca, Hak-İş ve Hizmet-İş sendikası çatısı altında çatısı altında, sorumluluklarının bilinci ve emekçilerle el birliği ile bir yol haritası ve hizmet politikası yürüteceğini kaydeden Taşpınar, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Hizmet-İş her yönüyle sadece ülkemizde değil dünyaya örnek olmuş bir sendika ve işçinin, emekçinin haklı davasının adıdır. Büyük bir mücadelenin yuvasıdır. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ona bu özellikleri kazandıran tüm başkanlarımıza, yönetimlerimize ve üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. İşte bu yürüyüşte bir nefer olarak hizmet ettiğim işçi kardeşlerime ve sendikama daha fazla hizmet edebilmek amacıyla şube başkanlığına aday oldum. Hizmet-İş Sendikası’nın sadece bugünü değil yarını da inşa etme iddiasında ben de varım. Her geçen gün daha da büyüyen ve güçlenen bu yürüyüşte olmaya da devam edeceğim.  Delegelerimiz başkanlık için teveccüh gösterirlerse tüm görev sürem boyunca, sorunlarının çözülmesini bekleyen emekçi dostlarımın yanında olacağıma dair verdiğim söz en önemli iddiamdır. Yaşamım boyunca önce bir işçi çocuğu sonrada bir taşeron işçi olarak geçirmiş biri olarak çalışma hayatının zorluklarını, sorunlarını yakından bilen biriyim. Aynı zamanda çözüm için verilecek çabanın ve işçi gülerse dünyanın güleceğinin bilincindeyim. Bugün bu bilgi, bilinç ve mücadele azmimi emekçilerimiz için kullanma vaktidir. Bu kutlu yürüyüşte yanımda olan yönetim kurulu listemde yer alan isimlere, destek veren vermeyen tüm delegelere, sendika yöneticilerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Seçimin ülkemize, konfederasyonumuza, sendikamıza, çalışma hayatına ve en önemlisi de tüm emekçi dostlarıma hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” dedi.
Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkan Adayı Mustafa Taşpınar; “SENDİKA DEĞERLERİMİZİ VE İŞÇİMİZİN EMEĞİNİ DAHA DA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ADAY OLDUM” Dedi.

Mustafa Taşpınar yaptığı adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi...

Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkan Adaylığını açıklayan Mustafa Taşpınar, “İşçilerimizin alın terini ve Hizmet-İş Sendikası’nın savunduğu tüm değerleri daha da ileriye taşımak, çözüm bekleyen sorunlara neşter vurmak ve emekçilerimizin sesi olabilmek için aday oldum. Emekçi arkadaşlarımla sendikamızın çatısı altında, sorumluluklarımızın bilinciyle, elbirliği ile yeni hedeflere koşacağız. 

18 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek 1. Olağan Genel Kurul da  Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkanlığı için adaylığını duyuran Mustafa Taşpınar, seçim sonrası için düşüncelerini, hedeflerini ve yol haritasını anlattı. İşçilerin alın terini ve Hizmet-İş Sendikası’nın savunduğu tüm değerleri daha da ileriye taşımak, devralacağı bayrağı daha ileriye taşımak ve emekçilerin sesi, soluğu olabilmek için aday olduğunu ifade eden Taşpınar, yönetimde yer alacak tüm isimlerle birlikte bu hedeflere ulaşabilmek adına canla başla mücadele vereceklerinin altını çizdi.

MUSTAFA TAŞPINAR; “EMEKÇİNİN SORUNLARI İÇİN ÇIKTIĞIM BU KUTLU YÜRÜYÜŞTE ÖMRÜMÜ VE RUHUMU ORTAYA KOYDUM”

 Bayrağı devralması durumunda, görevde kaldığı tüm süre boyunca, Hak-İş ve Hizmet-İş sendikası çatısı altında çatısı altında, sorumluluklarının bilinci ve emekçilerle el birliği ile bir yol haritası ve hizmet politikası yürüteceğini kaydeden Taşpınar, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Hizmet-İş her yönüyle sadece ülkemizde değil dünyaya örnek olmuş bir sendika ve işçinin, emekçinin haklı davasının adıdır. Büyük bir mücadelenin yuvasıdır. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ona bu özellikleri kazandıran tüm başkanlarımıza, yönetimlerimize ve üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. İşte bu yürüyüşte bir nefer olarak hizmet ettiğim işçi kardeşlerime ve sendikama daha fazla hizmet edebilmek amacıyla şube başkanlığına aday oldum. Hizmet-İş Sendikası’nın sadece bugünü değil yarını da inşa etme iddiasında ben de varım. Her geçen gün daha da büyüyen ve güçlenen bu yürüyüşte olmaya da devam edeceğim.  Delegelerimiz başkanlık için teveccüh gösterirlerse tüm görev sürem boyunca, sorunlarının çözülmesini bekleyen emekçi dostlarımın yanında olacağıma dair verdiğim söz en önemli iddiamdır. Yaşamım boyunca önce bir işçi çocuğu sonrada bir taşeron işçi olarak geçirmiş biri olarak çalışma hayatının zorluklarını, sorunlarını yakından bilen biriyim. Aynı zamanda çözüm için verilecek çabanın ve işçi gülerse dünyanın güleceğinin bilincindeyim. Bugün bu bilgi, bilinç ve mücadele azmimi emekçilerimiz için kullanma vaktidir. Bu kutlu yürüyüşte yanımda olan yönetim kurulu listemde yer alan isimlere, destek veren vermeyen tüm delegelere, sendika yöneticilerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Seçimin ülkemize, konfederasyonumuza, sendikamıza, çalışma hayatına ve en önemlisi de tüm emekçi dostlarıma hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (