( (

Murat Boz ‘A Ulaşmak İsteyen Hayranı Korumaları Pankart İle Aştı

Turizm 27.08.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Murat Boz ‘A Ulaşmak İsteyen Hayranı Korumaları Pankart İle Aştı

Konserden önce Mevlana Müzesi’ni ziyaret eden Murat Boz, Konyalı hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.  Saatler öncesinden konser alanını dolduran hayranlarının yarattığı izdihamdan dolayı konser alanına girmekte zorlanan ünlü sanatçı yaklaşık 2 saat süren sahne  performansı ile  45 bin hayranına unutulmaz bir gece  yaşattı. Konserin en yaratıcı anı ise Murat Boz’a ulaşmak isteyen hayranının ünlü sanatçının yakın korumasına yazdığı pankart oldu. Yakın koruması Ahmet Yılmaz’a yazılan pankarttaki “dün gece birkaç klip seyrettim canım çıktı bağırmaktan, o Ahmet yok mu o Ahmet abi, bi öptürmedi Murat’tan” yazısı, Murat Boz’un hayranını sahne arkasına davet etmesini ve hayranının amacına ulaşmasını sağladı.  Murat Boz, Konya’nın ardından yoluna 28 Ağustos Ankara konseri ile devam edecek. Murat Boz’un Konya konserinde, Yedigün de eğlenceli ve sürprizlerle dolu dünyasını hissettirerek birbirinden güzel aktivitelere imza attı. Konserin düzenlendiği günden önce Konya sokaklarında çeşitli aktiviteler ile başlayan eğlence, önceki akşam Murat Boz’un harika performansı ile doruğa çıktı. Murat Boz, 06 Eylül tarihine kadar toplam 12 şehri gezeceği “Yedigün Yaz Konserleri” ile Konya’nın ardından Ankara, Eskişehir, Samsun, İstanbul ve Gaziantep’teki hayranlarıyla da buluşacak.   

Konserden önce Mevlana Müzesi’ni ziyaret eden Murat Boz, Konyalı hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.  Saatler öncesinden konser alanını dolduran hayranlarının yarattığı izdihamdan dolayı konser alanına girmekte zorlanan ünlü sanatçı yaklaşık 2 saat süren sahne  performansı ile  45 bin hayranına unutulmaz bir gece  yaşattı.


Konserin en yaratıcı anı ise Murat Boz’a ulaşmak isteyen hayranının ünlü sanatçının yakın korumasına yazdığı pankart oldu. Yakın koruması Ahmet Yılmaz’a yazılan pankarttaki “dün gece birkaç klip seyrettim canım çıktı bağırmaktan, o Ahmet yok mu o Ahmet abi, bi öptürmedi Murat’tan” yazısı, Murat Boz’un hayranını sahne arkasına davet etmesini ve hayranının amacına ulaşmasını sağladı.


 Murat Boz, Konya’nın ardından yoluna 28 Ağustos Ankara konseri ile devam edecek.


Murat Boz’un Konya konserinde, Yedigün de eğlenceli ve sürprizlerle dolu dünyasını hissettirerek birbirinden güzel aktivitelere imza attı. Konserin düzenlendiği günden önce Konya sokaklarında çeşitli aktiviteler ile başlayan eğlence, önceki akşam Murat Boz’un harika performansı ile doruğa çıktı.


Murat Boz, 06 Eylül tarihine kadar toplam 12 şehri gezeceği “Yedigün Yaz Konserleri” ile Konya’nın ardından Ankara, Eskişehir, Samsun, İstanbul ve Gaziantep’teki hayranlarıyla da buluşacak. 


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (