( (

MOZAİK” 3 Konseri Selçuklu Kongre Merkezinde Gerçekleşti

Kültür Sanat 24.06.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

MOZAİK” 3 Konseri Selçuklu Kongre Merkezinde Gerçekleşti

Genel Sanat Yönetmenliğini Doç. Dr. Attila Özdek’in yaptığı ve Doç. Dr. M. Devrim Babacan ile Dr. Öğr. Üyesi Önder Mustul’un hazırladığı konsere NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak,  AKEF Dekanı Prof. Dr. Erdal Hamarta, öğretim elemanları ve çok sayıda müziksever katıldı. Orkestranın ortaya koyduğu üstün performans izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Orkestraya çiçek takdimi ve fotoğraf çekimiyle konser sona erdi.

Genel Sanat Yönetmenliğini Doç. Dr. Attila Özdek’in yaptığı ve Doç. Dr. M. Devrim Babacan ile Dr. Öğr. Üyesi Önder Mustul’un hazırladığı konsere NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak,  AKEF Dekanı Prof. Dr. Erdal Hamarta, öğretim elemanları ve çok sayıda müziksever katıldı.


Orkestranın ortaya koyduğu üstün performans izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Orkestraya çiçek takdimi ve fotoğraf çekimiyle konser sona erdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (