( (

Milli Okçumuz Mete Gazoz’dan Bir Altın Madalya Daha!

Spor 07.08.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Milli Okçumuz Mete Gazoz’dan Bir Altın Madalya Daha!

Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu okçumuz Mete Gazoz, 30 Temmuz - 04 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya şehrinde gerçekleşen 2018 Avrupa Grand Prix yarışlarında, klasik yay kategorisinde yarı finalde Amedeo Tonelli ile yaptığı maçtan 7 -1 galip ayrılmıştı. Son dönemde başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken okçumuz finalde, Moldovalı rakibi Dan Olaru ile karşılarak Olaru’yu 6-0 mağlup etti.  Altın Madalyanın sahibi oldu!  Altın madalyayı alarak, klasik yay erkekler takımında 2018 Avrupa Grand Prix’inin şampiyonu olan Gazoz, karışık takım klasik yay kategorisinde ise takım arkadaşı Büşranur Coşkun ile gümüş madalyanın sahibi oldu.  Okan Üniversitesi Hastanesi olarak biz de; Mete Gazoz’u ve ülkemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz!

Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu okçumuz Mete Gazoz, 30 Temmuz - 04 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya şehrinde gerçekleşen 2018 Avrupa Grand Prix yarışlarında, klasik yay kategorisinde yarı finalde Amedeo Tonelli ile yaptığı maçtan 7 -1 galip ayrılmıştı. Son dönemde başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken okçumuz finalde, Moldovalı rakibi Dan Olaru ile karşılarak Olaru’yu 6-0 mağlup etti.


 Altın Madalyanın sahibi oldu!


 Altın madalyayı alarak, klasik yay erkekler takımında 2018 Avrupa Grand Prix’inin şampiyonu olan Gazoz, karışık takım klasik yay kategorisinde ise takım arkadaşı Büşranur Coşkun ile gümüş madalyanın sahibi oldu.


 Okan Üniversitesi Hastanesi olarak biz de; Mete Gazoz’u ve ülkemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz!


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (