( (

Milli Gururumuz Mete Gazoz Dünya Şampiyonu!

Spor 23.07.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Milli Gururumuz Mete Gazoz Dünya Şampiyonu!

Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu Milli okçumuz Mete Gazoz, 2018 Okçuluk Dünya Kupası’nın 4. ayağından büyük bir başarı ile döndü. Mete Gazoz, 16-22 Temmuz tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleşen yarışın, klasik yay erkekler kategorisinde altın madalya kazandı. Finalde karşılaştığı Koreli rakibi Lee Woo Seok’u, 5-5 biten karşılaşmada, beraberlik atışları sonrası yenerek büyük bir başarıya imza atan Gazoz, klasik yay karışık takım kategorisinde ise takım arkadaşı Yasemin Anagöz ile birlikte ülkemize bronz madalya kazandırdı.  Okan Üniversitesi Hastanesi olarak sporcumuz Mete Gazoz’u tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.  

Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu Milli okçumuz Mete Gazoz, 2018 Okçuluk Dünya Kupası’nın 4. ayağından büyük bir başarı ile döndü. Mete Gazoz, 16-22 Temmuz tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleşen yarışın, klasik yay erkekler kategorisinde altın madalya kazandı. Finalde karşılaştığı Koreli rakibi Lee Woo Seok’u, 5-5 biten karşılaşmada, beraberlik atışları sonrası yenerek büyük bir başarıya imza atan Gazoz, klasik yay karışık takım kategorisinde ise takım arkadaşı Yasemin Anagöz ile birlikte ülkemize bronz madalya kazandırdı.


 Okan Üniversitesi Hastanesi olarak sporcumuz Mete Gazoz’u tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (