( (

Milletvekili Özboyacı ve Başkan Kavuş Uluslararası Gençlik Akademisinde

Gündem 17.11.2019 - 12:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Milletvekili Özboyacı ve Başkan Kavuş Uluslararası Gençlik Akademisinde

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Fatih Caddesinde bulunan ‘Uluslararası Gençlik Akademisi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Akademide gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan Özboyacı ve Kavuş, Meram gençliği için hayata geçirilecek projeler hakkında da istişarelerde bulundular.
Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Fatih Caddesinde bulunan ‘Uluslararası Gençlik Akademisi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Akademi idarecileri ve yetkilileri tarafından karşılanan Özboyacı ve Kavuş ziyaretlerinde, akademide gençlik için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. ‘Meram gençliği adına daha fazla neler yapılabilir’in de konuşulduğu ziyarette, gençlik projelerine sunulabilecek katkılarda istişare edildi.   BAŞKAN KAVUŞ; “GENÇLİK İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ, FAZLASIYLA YAPACAĞIZ”   Gençliğin ülkelerin ve şehirlerin en büyük dinamizmi olduğunu kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu dinamizmi canlı tutmak, eğitimle geliştirmek ve doğru kanalize ederek ülkenin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etme mecburiyetlerinin olduğunu ifade etti. Türkiye’nin sadece 2053 ve 2071 hedeflerine değil 2023 hedefi ve vizyonu için bile gençliğin en önemli aktör olduğunu belirten Başkan Kavuş, “Bu hazineyi layıkıyla harekete geçirmek adına, kurum olarak üzerlerimize düşenin fazlasını yapmaya ve sadece elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya her daim hazırız” diye konuştu.    MİLLETVEKİLİ ÖZBOYACI; “BU ÇATILARIN ALTINDA SADECE GELECEĞİN TÜRKİYESİNİN DEĞİL, YENİ BİR DÜNYANIN DA TEMELLERİ ATILIYOR”   Son 17 yıllık dönemde gençlerin eğitimlerine katkı sunmak, sosyal hayatlarını renklendirmek, spor aktivitelerini rahatlıkla yapabilmeleri, hayalleri ve kariyer hedeflerini gerçekleştirebilmeleri adına önemli yatırımların hayata geçirildiğini söyleyen için Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise ‘Bu noktada yapılan hiçbir yatırımı yeterli görmedik. Her gün yenilerini ekleme gayretinde olduk. Çünkü bu çatıların altında sadece Türkiye’nin değil, yeni dünyanın temellerini el birliği ile atıyoruz” dedi.   Milletvekili Özboyacı ve Başkan Kavuş, ziyaretin ardından Uluslararası Gençlik Akademisinin altında bulunan Meram Nüfus Müdürlüğüne de bir ziyarette bulunarak kendi nüfus kayıtlarını incelediler.      
Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Fatih Caddesinde bulunan ‘Uluslararası Gençlik Akademisi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Akademide gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan Özboyacı ve Kavuş, Meram gençliği için hayata geçirilecek projeler hakkında da istişarelerde bulundular.

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Fatih Caddesinde bulunan ‘Uluslararası Gençlik Akademisi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Akademi idarecileri ve yetkilileri tarafından karşılanan Özboyacı ve Kavuş ziyaretlerinde, akademide gençlik için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. ‘Meram gençliği adına daha fazla neler yapılabilir’in de konuşulduğu ziyarette, gençlik projelerine sunulabilecek katkılarda istişare edildi.

 

BAŞKAN KAVUŞ; “GENÇLİK İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ, FAZLASIYLA YAPACAĞIZ”

 

Gençliğin ülkelerin ve şehirlerin en büyük dinamizmi olduğunu kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu dinamizmi canlı tutmak, eğitimle geliştirmek ve doğru kanalize ederek ülkenin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etme mecburiyetlerinin olduğunu ifade etti. Türkiye’nin sadece 2053 ve 2071 hedeflerine değil 2023 hedefi ve vizyonu için bile gençliğin en önemli aktör olduğunu belirten Başkan Kavuş, “Bu hazineyi layıkıyla harekete geçirmek adına, kurum olarak üzerlerimize düşenin fazlasını yapmaya ve sadece elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya her daim hazırız” diye konuştu. 

 

MİLLETVEKİLİ ÖZBOYACI; “BU ÇATILARIN ALTINDA SADECE GELECEĞİN TÜRKİYESİNİN DEĞİL, YENİ BİR DÜNYANIN DA TEMELLERİ ATILIYOR”

 

Son 17 yıllık dönemde gençlerin eğitimlerine katkı sunmak, sosyal hayatlarını renklendirmek, spor aktivitelerini rahatlıkla yapabilmeleri, hayalleri ve kariyer hedeflerini gerçekleştirebilmeleri adına önemli yatırımların hayata geçirildiğini söyleyen için Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise ‘Bu noktada yapılan hiçbir yatırımı yeterli görmedik. Her gün yenilerini ekleme gayretinde olduk. Çünkü bu çatıların altında sadece Türkiye’nin değil, yeni dünyanın temellerini el birliği ile atıyoruz” dedi.

 

Milletvekili Özboyacı ve Başkan Kavuş, ziyaretin ardından Uluslararası Gençlik Akademisinin altında bulunan Meram Nüfus Müdürlüğüne de bir ziyarette bulunarak kendi nüfus kayıtlarını incelediler.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (