( (

Milletvekili Erdem: ‘Her Zaman Halkımızın Yanındayız’

Siyaset 27.08.2021 - 11:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Milletvekili Erdem: ‘Her Zaman Halkımızın Yanındayız’

AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem, Akşehir ve Yunak’ta çeşitli temaslarda bulunarak il müdürleri, büyükşehir yetkilileri ve mahalle muhtarları ile önemli toplantılar gerçekleştirdi.
 Milletvekili Erdem, ilk durağı Akşehir’de göl çevresi sorunları olan muhtarlarla ilgili düzenlenen il müdürlükleri toplantısına katıldı. Erdem’e, burada AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kahraman ve Tevfik Tığlıoğlu, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya eşlik etti. Toplantıda açıklamalarda bulunan Erdem, kıyı kenar çizgisi konusu ile yakından ilgilendiklerini ve sorunları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını vurguladı. Milletvekili Orhan Erdem’in sonraki durağı ise Yunak oldu. AK Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu ve Yunak Belediye Başkanı Ali Konak eşliğinde mahalle muhtarları, büyükşehir belediye ve valilik yetkilileriyle toplantı düzenleyen Erdem, muhtarlardan gelen talep ve önerileri dinledi. Toplantıda konuşan Erdem, 20 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkının yanında olduğunu ifade etti.
AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem, Akşehir ve Yunak’ta çeşitli temaslarda bulunarak il müdürleri, büyükşehir yetkilileri ve mahalle muhtarları ile önemli toplantılar gerçekleştirdi.

 Milletvekili Erdem, ilk durağı Akşehir’de göl çevresi sorunları olan muhtarlarla ilgili düzenlenen il müdürlükleri toplantısına katıldı. Erdem’e, burada AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kahraman ve Tevfik Tığlıoğlu, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya eşlik etti. Toplantıda açıklamalarda bulunan Erdem, kıyı kenar çizgisi konusu ile yakından ilgilendiklerini ve sorunları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını vurguladı.

Milletvekili Orhan Erdem’in sonraki durağı ise Yunak oldu. AK Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu ve Yunak Belediye Başkanı Ali Konak eşliğinde mahalle muhtarları, büyükşehir belediye ve valilik yetkilileriyle toplantı düzenleyen Erdem, muhtarlardan gelen talep ve önerileri dinledi. Toplantıda konuşan Erdem, 20 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkının yanında olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (