( (

MHP’den Açıklama: Bahçeli Mide Bulantısı Şikayetiyle Hastaneye Gitti, Beyin Kanaması Yok

Siyaset 23.09.2019 - 14:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

MHP’den Açıklama: Bahçeli Mide Bulantısı Şikayetiyle Hastaneye Gitti, Beyin Kanaması Yok

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli’nin tedavi gördüğü Başkent Hastanesi önünde açıklama yaptı.
Yalçın, Bahçeli’nin bu sabah mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gittiğini belirtti. Bahçeli’nin tetkiklerinin sürdüğünü ifade eden Yalçın, “Sosyal medyada ifade edildiği gibi beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yoktur, şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır, istirahat etmektedir. Genel başkanımızın sağlık durumu son derece iyi ve mükemmel durumdadır” dedi. Yalçın, Bahçeli’nin geceyi hastanede geçirip geçirmeyeceğine ilişkin kararı doktorların vereceğini ifade etti. MHP kaynakları Bahçeli’nin rutin kontroller için hastaneye gittiğini açıklamışlardı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli’nin tedavi gördüğü Başkent Hastanesi önünde açıklama yaptı.

Yalçın, Bahçeli’nin bu sabah mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gittiğini belirtti. Bahçeli’nin tetkiklerinin sürdüğünü ifade eden Yalçın, “Sosyal medyada ifade edildiği gibi beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yoktur, şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır, istirahat etmektedir. Genel başkanımızın sağlık durumu son derece iyi ve mükemmel durumdadır” dedi.

Yalçın, Bahçeli’nin geceyi hastanede geçirip geçirmeyeceğine ilişkin kararı doktorların vereceğini ifade etti.

MHP kaynakları Bahçeli’nin rutin kontroller için hastaneye gittiğini açıklamışlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (