( (

Meramlı Wushuculardan Avrupa Derecesi

Spor 21.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meramlı Wushuculardan Avrupa Derecesi

Rusya’nın başkenti Moskova’da 16-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 17. Avrupa Wushu Şampiyonası’nda 27 ülkeden 430 sporcu mücadele etti. Meram Belediyespor’lu Hatice Nur Küçüktanık gençlerde Cha Chuan (Açık el) formunda Avrupa 1.’si olurken bir diğer sporcumuz Melek Küçüktanık ise Dao Shu(Kılıç) formunda Avrupa ikincisi ve Gun Shu (Uzun Sopa) formunda da Avrupa üçüncüsü oldu. Şampiyonada Milli Takımımız,  15 altın, 11 gümüş ve 18 bronz madalya olmak üzere toplam 44 madalyayla takım halinde Avrupa ikinciliği unvanını aldı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Avrupa Wushu Şampiyonası’nda derece elde eden Meram Belediyesporlu wushucuları tebrik etti.

Rusya’nın başkenti Moskova’da 16-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 17. Avrupa Wushu Şampiyonası’nda 27 ülkeden 430 sporcu mücadele etti.


Meram Belediyespor’lu Hatice Nur Küçüktanık gençlerde Cha Chuan (Açık el) formunda Avrupa 1.’si olurken bir diğer sporcumuz Melek Küçüktanık ise Dao Shu(Kılıç) formunda Avrupa ikincisi ve Gun Shu (Uzun Sopa) formunda da Avrupa üçüncüsü oldu.


Şampiyonada Milli Takımımız,  15 altın, 11 gümüş ve 18 bronz madalya olmak üzere toplam 44 madalyayla takım halinde Avrupa ikinciliği unvanını aldı.


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Avrupa Wushu Şampiyonası’nda derece elde eden Meram Belediyesporlu wushucuları tebrik etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (