( (

Meram Süt Üreticileri Birliğinden Yeni Bir Adım

Bölge 01.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram Süt Üreticileri Birliğinden Yeni Bir Adım

 Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Meram Süt Üreticileri Birliği arasında yapılan protokol neticesinde, üreticiye daha çabuk ve kaliteli hizmet vermek adına Buzağı Küpeleme işini artık Meram Süt Üreticileri Birliği’de yapacak. Protokol Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü adına İl Müdür Yardımcısı Orhan Tat ve Meram Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hasan İşler tarafından imzalandı. Törende Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü İsa Kaplan, Karatay Ziraat Odası Başkanımız Rıfat Kavunekerve Meram Ziraat Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.  Meram Ziraat Odası Başkanı Sn. Murat Yağız Meram Süt Üreticiler Birliğini tebrik ederken. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum, ayrıca diğer üretici birliklerine çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

 Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Meram Süt Üreticileri Birliği arasında yapılan protokol neticesinde, üreticiye daha çabuk ve kaliteli hizmet vermek adına Buzağı Küpeleme işini artık Meram Süt Üreticileri Birliği’de yapacak.


Protokol Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü adına İl Müdür Yardımcısı Orhan Tat ve Meram Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hasan İşler tarafından imzalandı. Törende Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü İsa Kaplan, Karatay Ziraat Odası Başkanımız Rıfat Kavunekerve Meram Ziraat Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.


 Meram Ziraat Odası Başkanı Sn. Murat Yağız Meram Süt Üreticiler Birliğini tebrik ederken. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum, ayrıca diğer üretici birliklerine çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (