( (

Meram Hasta Konuk Evi 81 Bin Misafiri Ağırladı

Bölge 29.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram Hasta Konuk Evi 81 Bin Misafiri Ağırladı

  Sadece 2018 yılında 18 bin kişinin üstünde, bugüne kadar ise 81 binin üzerinde kişiye hizmet veren Hasta Konuk Evi’nin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerden biri olduğunu söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘İyi günde kötü günde, her daim vatandaşımızın yanında olacağız” diye konuştu.     Meram Belediyesi tarafından hasta ve hasta yakınları için otel konforunda  hizmet veren Tenzile Ana Hasta Konukevi, bugüne kadar 81 binin üzerinde hasta ve hasta yakınını misafir etti. Sadece 2018 yılı içerisinde yaklaşık 18 bin kişiyi misafir eden Hasta Konuk Evinin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, hizmetin kendi alanında önemli bir açığı kapattığına işaret etti.  ‘HER DAİM VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’  Tesisin, şehir dışından gelerek N.E.Ü. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören hastaların yakınlarına ücretsiz olarak hizmet verdiğini belirten Başkan Kavuş “ Tesisimiz, 42 odası ile aynı anda 84 kişiye hizmet verebiliyor. Bugüne kadar ağırladığı misafirlerin sayısına bakıldığında ne denli önemli bir görevi ifa ettiği daha net anlaşılmaktadır. Hastalar ve hasta yakınları bir aya kadar kalabiliyor. Yoğun bakım hastaları gibi daha uzun süreye ihtiyaç duyulan durumlarda da yine onların yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin iyi günlerinde yanlarında olduğumuz gibi kötü günlerinde de yanlarında olmayı görev biliyoruz. ” diye konuştu.     ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YOLUNDA ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ’  Herhangi bir ücret almaksızın hasta ve hasta yakınlarının konakladığı tesiste her ayrıntının en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü belirten Başkan Kavuş, vatandaşların hizmetten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Mustafa Kavuş sözlerini şöyle sürdürdü; “Milletimizin misafirperverliğinin en güzel örneğini taşıyan bu hizmet, birçok şehrimize de ilham kaynağı olmuştur. 7’den 70’e her yaşa ve toplumun tüm kesimlerine dokunan siyaset anlayışımızın en iyi tezahürlerinden biridir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışı çerçevesinde bundan sonra da her yatırımımız, insan odaklı olacaktır. Klasik Belediyecilik hizmetlerimizin yanında vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ve tasarrufu da göz ardı etmeden insanımızın yanında olacak ve ihtiyaç duyulan yerde elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Çünkü biz bu yola, insanımıza hizmet hakka hizmettir düsturuyla çıktık, bunun da gereğini yerine getireceğiz”   

  Sadece 2018 yılında 18 bin kişinin üstünde, bugüne kadar ise 81 binin üzerinde kişiye hizmet veren Hasta Konuk Evi’nin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerden biri olduğunu söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘İyi günde kötü günde, her daim vatandaşımızın yanında olacağız” diye konuştu.   


 Meram Belediyesi tarafından hasta ve hasta yakınları için otel konforunda  hizmet veren Tenzile Ana Hasta Konukevi, bugüne kadar 81 binin üzerinde hasta ve hasta yakınını misafir etti. Sadece 2018 yılı içerisinde yaklaşık 18 bin kişiyi misafir eden Hasta Konuk Evinin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, hizmetin kendi alanında önemli bir açığı kapattığına işaret etti.


 ‘HER DAİM VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’


 Tesisin, şehir dışından gelerek N.E.Ü. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören hastaların yakınlarına ücretsiz olarak hizmet verdiğini belirten Başkan Kavuş “ Tesisimiz, 42 odası ile aynı anda 84 kişiye hizmet verebiliyor. Bugüne kadar ağırladığı misafirlerin sayısına bakıldığında ne denli önemli bir görevi ifa ettiği daha net anlaşılmaktadır. Hastalar ve hasta yakınları bir aya kadar kalabiliyor. Yoğun bakım hastaları gibi daha uzun süreye ihtiyaç duyulan durumlarda da yine onların yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin iyi günlerinde yanlarında olduğumuz gibi kötü günlerinde de yanlarında olmayı görev biliyoruz. ” diye konuştu.   


 ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YOLUNDA ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ’


 Herhangi bir ücret almaksızın hasta ve hasta yakınlarının konakladığı tesiste her ayrıntının en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü belirten Başkan Kavuş, vatandaşların hizmetten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Mustafa Kavuş sözlerini şöyle sürdürdü; “Milletimizin misafirperverliğinin en güzel örneğini taşıyan bu hizmet, birçok şehrimize de ilham kaynağı olmuştur. 7’den 70’e her yaşa ve toplumun tüm kesimlerine dokunan siyaset anlayışımızın en iyi tezahürlerinden biridir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışı çerçevesinde bundan sonra da her yatırımımız, insan odaklı olacaktır. Klasik Belediyecilik hizmetlerimizin yanında vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ve tasarrufu da göz ardı etmeden insanımızın yanında olacak ve ihtiyaç duyulan yerde elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Çünkü biz bu yola, insanımıza hizmet hakka hizmettir düsturuyla çıktık, bunun da gereğini yerine getireceğiz” 


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (