( (

Meram’da İlaçlama Çalışmaları Hız Kazandı

Bölge 02.06.2022 - 17:06, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram’da İlaçlama Çalışmaları Hız Kazandı

Havaların ısınmasıyla birlikte Meram'da ilaçlama çalışmaları hız kazandı. İlçe genelinde yoğun bir şekilde sürdürülen mücadelenin bazı noktalarda yoğunlaştığını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, rahat bir yaz mevsimi adına çalışmaların tüm yaz boyunca etkin bir şekilde sürdürüleceğini söyledi.
Meram Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların daha sağlıklı ve daha rahat bir yaz mevsimi geçirebilmeleri adına ilaçlama çalışmalarına hız verdi.  Özellikle yeşil alanlarda yürütülen ilaçlama çalışmaları program dahilinde periyodik olarak devam ediyor. BAŞKAN KAVUŞ; “MÜCADELEMİZİ SEZON BOYUNCA TİTİZLİKLE SÜRDÜRECEĞİZ”   Çalışmaları belli bir plan ve program dahilinde yürüttüklerini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm mahallelerdeki yeşil alanların belirli periyotlar dahilinde tarafından ilaçlanacağını belirtti. Başkan Kavuş, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Ekiplerimiz, haşerelerin üreme kaynağı olan su kanalları, havuzlar, su birikintileri, organik atıkların bulunduğu yerler, çöp konteynerleri, gübrelikler, pazar yerleri gibi alanlar başta olmak üzere ilçenin tamamında yaz boyunca hassas bir çalışma yürütecek. Haşerelerin üreme kaynakları olduğu alanlarda çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Parklar, çocuk oyun alanları, yol kenarları ve diğer ağaçlandırma sahalarındaki ağaçlar ile yeşil alanlarda da titiz bir çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimiz ayrıca, ilçe genelindeki çöp bidonları, konteynerler, pazar yerleri, temizlik hizmetlerinde kullanılan çöp toplama araçlarını da ilaçlamakta ve dezenfekte etmektedirler. Mücadelemizi, 69 mahallemizin tamamında yaz mevsimi boyunca devam ettirerek hemşehrilerimizin rahat ve sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmesi noktasında hassasiyet göstermeye devam edeceğiz.”   Öte yandan Meram Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Meram’da haşere ile ilgili şikayetlerin Meram Belediyesi’nin 444 3 042 numaralı telefonuna iletilebileceği bildirildi. Yapılan açıklamada ayrıca, vatandaşların özellikle çocukların, hasta ve yaşlıların ilaçların olumsuz etkilerine maruz kalmamaları için ilaçlama araçlarına çok yaklaşmamaları, kapı ve pencerelerini kapatmaları, gerekli itinayı göstermeleri hususunda uyarı yapıldı.
Havaların ısınmasıyla birlikte Meram'da ilaçlama çalışmaları hız kazandı. İlçe genelinde yoğun bir şekilde sürdürülen mücadelenin bazı noktalarda yoğunlaştığını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, rahat bir yaz mevsimi adına çalışmaların tüm yaz boyunca etkin bir şekilde sürdürüleceğini söyledi.

Meram Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların daha sağlıklı ve daha rahat bir yaz mevsimi geçirebilmeleri adına ilaçlama çalışmalarına hız verdi.  Özellikle yeşil alanlarda yürütülen ilaçlama çalışmaları program dahilinde periyodik olarak devam ediyor.

BAŞKAN KAVUŞ; “MÜCADELEMİZİ SEZON BOYUNCA TİTİZLİKLE SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Çalışmaları belli bir plan ve program dahilinde yürüttüklerini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm mahallelerdeki yeşil alanların belirli periyotlar dahilinde tarafından ilaçlanacağını belirtti. Başkan Kavuş, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Ekiplerimiz, haşerelerin üreme kaynağı olan su kanalları, havuzlar, su birikintileri, organik atıkların bulunduğu yerler, çöp konteynerleri, gübrelikler, pazar yerleri gibi alanlar başta olmak üzere ilçenin tamamında yaz boyunca hassas bir çalışma yürütecek. Haşerelerin üreme kaynakları olduğu alanlarda çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Parklar, çocuk oyun alanları, yol kenarları ve diğer ağaçlandırma sahalarındaki ağaçlar ile yeşil alanlarda da titiz bir çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimiz ayrıca, ilçe genelindeki çöp bidonları, konteynerler, pazar yerleri, temizlik hizmetlerinde kullanılan çöp toplama araçlarını da ilaçlamakta ve dezenfekte etmektedirler. Mücadelemizi, 69 mahallemizin tamamında yaz mevsimi boyunca devam ettirerek hemşehrilerimizin rahat ve sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmesi noktasında hassasiyet göstermeye devam edeceğiz.”

 

Öte yandan Meram Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Meram’da haşere ile ilgili şikayetlerin Meram Belediyesi’nin 444 3 042 numaralı telefonuna iletilebileceği bildirildi. Yapılan açıklamada ayrıca, vatandaşların özellikle çocukların, hasta ve yaşlıların ilaçların olumsuz etkilerine maruz kalmamaları için ilaçlama araçlarına çok yaklaşmamaları, kapı ve pencerelerini kapatmaları, gerekli itinayı göstermeleri hususunda uyarı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (